keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Harry Potter hihhulointia

Mitä sitä ei vanhemmat lastensa puolesta tekisi. Niinpä niin.
Sitä mietimme mieheni kanssa eilen haahuillessamme viitoissa :D
Ratikassa nolotti, ihmiset katsoivat, toiset kummeksuen kuin hulluja olisimme, toiset hymyillen ja peukkua näyttäen.

Eilen julkaistiin uusin Harry Potter kirja suomeksi. Ja Eemeli on juuri lukenut kaikki edelliset Potterit ja leffatkin on katsottu niin into juhliin Kansallismuseossa oli kova ja pukeutua piti tottakai ja kaiken teki paljon hauskemmaksi se, kun isi ja äiti ja pikkusiskokin hihhuloivat viitoissa pitkin stadia :D

Toiset olivat todella panostaneet pukeutumiseen ja olivat ihan huikean upeita ilmestyksiä! Harmi etten ottanut kuvia heistä.

Onhan Harry Potter hyvä, sekä kirjat että leffat mutten kuitenkaan faniksi lukeudu. Ymmärrän kyllä täysin, että se kolahtaa ja kunnolla, eteenkin 11-vuotiaisiin.

Oi voi, kaikkeen sitä joutuu, mutta hauskaa oli! :D










maanantai 7. marraskuuta 2016

Marraskuinen lumi

Lauantaiaamuna lapset nukkuivat vielä. Mies oli keittänyt kahvin. Kaivelin pärekorista esille vanhoja joululehtiä ja selailin niitä aamukahvia juodessani.
 Pian lapset heräilivätkin ja koti täyttyi touhusta <3 Voi sitä virtaa mikä lapsilla on! Saisko siitä murusen itselleen, ois aika huippua :D

Helsingissä on lunta oikein kunnolla, että kyllä tässä alkaa ajatukset kääntymään joulun odotukseen. Aamuisin lapset rynnivät ikkunaan katsomaan onko vielä lunta ja ulkona viihdytään ihan eri tavalla.
Vaikka rakastan kesää ihan hulluna ja tuntuu kuin joka kesä syntyisin uudelleen niin onhan tämä vuodenaikojen vaihtelu, valot ja varjot hieno asia täällä pohjolassa.

Useat ihmiset valittavat talvesta, on kylmä ja sitä sun tätä. Niin no, kuten sanottua ei talvi munkaan lemppari ole, mutta me nyt asutaan Suomessa missä vuodenajat erottuvat selvänä toisistaan ja eikö sitä voisi vaan asian hyväksyä, koittaa nähdä iloa siinäkin tai muuttaa aurinkoisemmille seuduille :D
Itse pyrin kovasti etten valittaisi ja olen siinä mielestäni aika hyvin onnistunut ja ehkä siksikin korvat ovat kovin herkät muiden valittamiselle. Ja kun ei se valittaminen oikeastaan mitään auta.

Villasukat jalkaan vaan ja kynttilät päälle niin kaikki tuntuu kivemmalta!

Kivaa lumista viikkoa kaikille.