maanantai 23. lokakuuta 2017

Syysloman jälkeen

Syysloma meni ohi hurahtaen ja todellakin aivan liian nopeasti.
 Kaksi ensimmäistä päivää taisi mennä lähes koomassa väsymyksen vuoksi, niin lapsilla kuin aikuisillakin ja nukuimme ja haahuilimme yöpaidoissa ja villasukissa pitkin päivää. Vaikka mitä olisi ollut kiva tehdä, mutta teimme vain murto-osan siitä koska sohva veti tällä kertaa enemmän puoleenssa koko perhettä.

Kävimme sentään Ateneumissa jossa on aivan loistava Ankallisgalleria esillä, ovelasti piilotettuna klassikkotaiteen sekaan ja pitää olla tarkka ja todella ihastella joka teos, ettei Ankallisgallerian aarteet vain jää huomaamatta :) Tämä näyttely oli niin kiva, että pitää kuulemma mennä uudestaankin! Olen aina käynyt lasten kanssa (myös isojen, heidän ollessa pieniä) taidenäyttelyissä ja museoissa ja lapset ovat niistä aina tykänneet, koskaan en ole nurinaa kuullut. Tämä Ankallisgalleria Ateneumissa oli 12-vuotiaan idea ja mehän tottakai menimme!

Kävimme myös ystäväperheen luona piipahtamassa. He ovat juuri muuttaneet Nuuksion rauhaan täältä kaupungin vilinästä. Aivan ihana paikka ja todella Herran kukkarossa saavat siellä olla.
Toisinaan itse haikailen landelle, tai ei ihan mutta esim tuo Nuuksio olisi ihan jees, ei liian landella. Mutta sitten taas olen kuitenkin niin kaupunkilainen, että ehken kuitenkaan oikeasti. Välillä vaan välähtää mielessä, että mitä jos, mutta aika heti perään myös se, no ei todellakaan :D

Illat ja aamut alkavat olla jo hämäriä ja laitoin yhden tähden ikkunaan. Korostin perheelle, että tämä siis EI ole mikään joulutähti vaan kaamostähti! :D
Olennaisena syksyyn kuuluu tietenkin myös mustikkapiirakka joka katosi erittäin nopeasti ja olisikin pitänyt tehdä kaksin kappalein.

Eilen vietimme mieheni ja äitini yhteissynttäreitä meillä kotona. Heillä on päivä eroa syntymäpäivissään. Mieheni sain lahjaksi minulta tekemäni tatuoinnin. Jotkut ehkä tunnistavatkin kuvan, Misfits bändin skull. Tätä kuvaa mieheni on halunnut ihoonsa jo vuosia ja tätä oli kiva tehdä. Ei todellakaan ammattilaisen veroinen työ, mutta mieheni pitää siitä kovasti ja olen itsekin ihan tyytyväinen, en häpeä sanoa, että tein sen.

Juhlimisen jälkeen oli otettava kuva pöydästä jälkeen. Yleensähän on hienoja kattauskuvia ennen juhlia, mutta oikeastaan jälkeen kuvat ovat paljon puhuttelevampia ja persoonallisempia mielestäni, joten tässä kuva jälkeen kakuttelun.

Nyt on vielä monta viikkoa ennen seuraavaa lomaa mikä onkin joululoma, mutta nytpä alkaakin pikku hiljaa olemaan kivat ajat käsillä, jouluaika tulla hipsuttelee :)
Tytär näkikin eilen ikkunasta tontun, se varmasti oli tonttu koska näytti ssalaperäiseltä ja sillä oli tonttumaiset vaatteet! 









1 kommentti:

  1. Hieno tatuointi!! Vaikka et ammattilainen olekkaan, niin toisihieno!
    Täälläkin on tunnelma (etiset joulu) valot jo ikkunoissa..:)

    VastaaPoista