keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Meillä roikkuu

13-vuotiaamme katseli yksi ilta sohvalla istuessaan tarkasti ympärilleen. Menin hakemaan teetä ja kun palasin sohvalle katsoi hän minuun vakavana todeten: "Meillä roikuu paljon kaikkea, joka paikassa on pakko roikkua jotain, kun mä oon aikuinen nii mun kodissa ei kyl roiku mistään mitään, ei edes lamppuja!"

Rankkaa tekstiä pikku teinin suusta, mutta kun katselin ympärilleni niin totesin hänen "syytöksensä" oikeiksi. Meillä tosiaan roikkuu vähän joka puolella jotain pientä ja omasta mielestäni kivaa ja nättiä.

Totesin, että: "No, mä sitten ilmeisesti tykkään roikkuvista jutuista". Ilmeisestikin, vaikken ole aiemmin asiaan kiinnittänyt huomiota :)Ja näissä kuvissa vain murto-osa kaikesta kivasta roikkuvasta :) Lampuissa roikkuu, tauluissa roikkuu, meillä on monia, monia suloisia naulakoita joista kaikista roikkuu joku pussi tai pöllö tai keiju tai enkeli...tai mitä vaan!

Ehkä iltasella innostun kuvaamaan lisää roikkuvia juttuja :)

Roikkuuko teillä? ;)

6 kommenttia:

 1. Hauska postaus. Tosi kivasti teillä kyllä roikkuu:)

  VastaaPoista
 2. Teillä on tosi kivannäköinen koti!

  Meillä ei roiku oikeastaan juurikaan mitään, ei ole edes olkkarissa lamppua katossa.

  Vielä nelisen vuotta sitten tyylini oli kaikkea muuta kuin tää minimalismi, mikä nykyään mua omassa kodissani miellyttää. Silloin roikkui yhtä ja toista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Meilläkään ei ennen niin pahasti roikkunut :D

   Poista
 3. Hauskoja kommentteja tulee lasten suusta. Meillä on kuulunut mm. sellaista, että "miksi kaiken pitää olla punaista". Roikkuvista jutuista ei ole kukaan mainnut, mutta kyllä meilläkin roikkuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkastepa kaikkea roikkuvaa, voi tulla yllärinä miten paljon roikkuukin :D

   Poista