keskiviikko 18. syyskuuta 2013

syksyisiä kuvia ja ajatuksia

Vaikka kuinka kesän ystävä olenkin ja ikävöin aurinkoa, varvastossuja ja liehuvia helmoja niin onhan se myönnettävä syksyssä olevan jotain mystisen ihanaa.
Kynttilät, puista putoilevat lehdet joita lapset maassa potkivat, villasukat, käsityöt...ja se hämärän hyssy, iso mukillinen teetä (mistä tuli mieleeni, että tarvitsen ehdottomasti syksyyn uuden teemukin!)

Syysväsymys valtaa myös, lapset ovat aamuisin ihan väsyneitä. Vaikka meillä mennäänkin jo puoli kahdeksalta nukkumaan niin silti, kun herää hämärään aamuun on väsy ja tekisi mieli vaan kaivautua syvemmälle peiton alle.

Leivottu ollaan paljon, saatiin nyt viimeisetkin omput varastosta leivottua piirakaksi ja sosetta on kaapissa vielä monta purkkia :)Joo-o, lastenhuoneen ikkunassa on Bungalowin lila tähti, mutta se EI ole joulutähti vaan sisustustähti, hämäräntähti...mikä vaan ja otan sen esille aina syksyllä ja siinä se saa keikkua helmikuuhun. Päivisin tosin ei ole valoja päällä.

 Iltapala-aikaan on ihanaa laittaa kynttilät palamaan...aamuisin myös. 
 
Ja on syksyssä vielä yksikin ihan huippu juttu! Ei näy ne kaikki pölyt mitkä kesäauringossa pilkistelevät lattioiden nurkassa :D

Mukavaa sateista keskiviikkoa kaikille <3 

3 kommenttia:

 1. Suloisia kuvia! Ihanaa loppuviikkoa ja syksyä sinne myös! Toivotaan enemmän aurinkoa kuin sadetta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kyllä, toivotaan enemmän aurinkoa kuin sadetta!

   Poista
 2. Syksy on kyllä parasta aikaa, myös sateet ja ihanat syystuulet jotka tuovat uutta tuoretta voimaa elämään :) Ihana toi kisuliini ;)

  VastaaPoista