sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Joulun odotusta ja jouluseimiä

Me oltiin tänään Tuomiokirkon kryptassakatsomassa jouluseimiä. Kannattaa mennä! Seimet ovat esillä loppiaiseen asti. Toinen toistaan upeampia ja yksityiskohtaisempia taideteoksia saimme ihastella.
Koko krypta jo pelkästään on näkemisen arvoinen, kaunis, tunnelmallinen paikka holvikattoineen.

Tämä upea seimi on Eemelin luokasta. Eilen oli joulujuhalat ja taas kyynelehtien katselimme upeita esityksiä ja lauloimme Enkeli taivaan. 
Eemelin luokka lausui jouluevankeliumin ja niin kauniisti kuin vaan tokaluokkalaiset voivat!


Meillä odotetaan jouluaattoa jo kovasti niinkuin varmasti jokaisessa lapsiperheessä :)
Tänään koristelimme myös kuusen. Kuusi on erityinen siksi, että se on lasten tarkkaan metsästä  valitsema ja isin avustuksella kaatama. Ja mielestäni oikein kauniin kuusen valitsivat!
Tykkään aika simppeleistä kuusista joissa ei ole paljoakaan koristeita, tänä vuonna annoin periksi todeten ettei kuusi oikeastaan ole mulle pelkästään vaan lasten iloksi ja siksi he saivat sen koristella juuri niinkuin halusivat ja millaisilla koristella vaan, tosin meillä ei ole paljoakaan koristeita, eli ei kauheasti mistä valita :D :D
Ihanaa joulun odotusta kaikille! <3

3 kommenttia:

  1. Meille tuli kuusi perjantaina. Ihan itse sahasin jalan sopivaksi, kun lapsilla (ja minulla) oli kiire saada se sisälle. Tylsänä kielsin pallot, kun noista Mailegeistakin tuli ihan täyteen. Vuosien mittaan kerättyjä. Mukavaa joulun aikaa teille!

    VastaaPoista
  2. Voi vitsit miten suloiselta teillä näyttää!! Hyvää joulua sinne koko poppoolle täältä Uusitalosta! :)

    VastaaPoista
  3. Ihania Joulutunnelmia ja hetkiä sinulle:)

    VastaaPoista