tiistai 14. tammikuuta 2014

Kohti luomumpaa tai jotain yritystä edes!

Kun istun taas kerran kolmatta tuntia henna päässäni on tylsää, luen blogeja, pesen vessat, leikin barbeilla, autan läksyissä...tylsää on silti, koska lopputulos ärsyttää jo valmiiksi.
Olen yrittänyt vaikka millä hennoilla ja indigon sekoituksilla, Sante, Lush...mikään en tartu!
Mitä ihmettä!

Vuosia mulla oli hennan punaiset hiukset ja koskaan ei ollut ongelmia tarttuvuuden kanssa.
Nyt en millään haluaisi luopua musta tyvestä, mutta mikään ei tartu!! Kokeilin jopa ihan perus punaista epätoivoisena, mutta ei.
Kovia värejä en enää halua käyttää, allergiaa ei ole tullut, mutta silti, eihän ne terveellisiä ole pitkään käytettyinä.
Nyt tyvi on omaa väriä, keskellä mustaa ja latvat korvien alapuolelta on liukuvärjätty ruosteen punaisiksi, toisin sanoen tehty värinpoisto niihin. Kolmiväriset hiukset ei houkuttele ja peiliin katsominen ei ole kivaa!
Turhamainen...olen! Uskon, että aika moni meistä naisista sitä jossain määrin on ja en näe siinä mitään huonoa, ainoan huonon näen nyt vaan tyvessäni.

Eikö ole mitään keinoa millä saan mustaa tai tummanruskeaa, onko? Eikö?
Elumenhan olisi vaihtoehto, mutta kampaajalla käynti on hurjan hintavaa ja ja ja haluan itse :D
2 kommenttia:

  1. Hiukset, jo pelkästä ajattelemisesta saa harmaita.. Itse odotan vaan että tulisi ne harmaat, ei tarttis enää värjäillä.. tai no oikeesti en tiedä mitä teen jos kaikki hiukseni harmaantuisi kerralla... mulla sellaisia "charmikkaita raitoja" siellä täällä ;) Tzzzemppiä!

    VastaaPoista
  2. Moikka, ihana blogi sinulla :)
    Vinkkinä kasviväreillä värjäykseen: värjää hennalla tyvi ensiksi, pese pois. Laita sitten indigo. Näin muistaakseni toimii, jos haluaa värin ruskeaksi ilman että tulee punainen tai vihreä. Pari päiväähän värin kestää oleentua hiukseen.

    VastaaPoista