tiistai 4. maaliskuuta 2014

Rapistunut minä ja itseni remppa

Vetämätön olo kun oli kestänyt koko talven oli aika tehdä asialle jotain ja mikäs parempi aika  kuin kevään korvilla.

Koko talveen en ollut käynyt lenkillä, olikin ihanaa kaivaa ystävältä saadut lenkkarit esiin, laittaa jalkaan ja aloittaa lenkkeily. Ajattelin etten heti ekalla kerralla varmastikaan jaksa juosta, mutta jaksoinpas! Miten mieli virkistyykin, hyvää musiikkia kuulokkeissa ja hyvät lenkkarit jalassa :)

Samaan syssyyn uudistin ruokavalionkin. Vähemmän hiilareita, koska silloin vaan voin paremmin, talvella se vaan pääsi unohtumaan.
Olen aina ollut huono syömään aamulla mitään, kaksi kupillista kahvia ja se on saanut riittää.
Nytpä tuli muutos siihenkin. Ihanat smoothiet ovat innostaneet ja jaksan paljon paremmin. Lempparini on ihan simppelisti soijamaitoa, pinaattia, puolikas banaani, toisinaan kourallinen mustikoita myös. Pinaatin ja baanaanin maku yhdessä on vaan niin herkkua! Ja pinaattihan on super terveellistäkin!

Uudistusta saivat myös hiukset. Olin talvella tehnyt niihin liukuvärjäyksen ja sävytin latvoja punaisemmiksi. Sopii hyvin kevääseen :)
Mietin jo koko kuontalon värjäämistä punaiseksi, mutten taida olla niin rohkea :D

Yksi pienoinen lisäys tullut tatuointeihinkin, viime viikolla eräässä liikkeessä tehtiin flash tatuointeja ja päähänpistosta menin ottamaan pienen ankkurin.
Tosiaan niiden tatuointien ei tarvitse olla pitkään harkittuja, ainakaan mulla :D

Kovasti jo odottelen multahommia, kaiken kivan istutusta ja ihan kohtahan sen puuhan voisi aloittaa!

9 kommenttia:

 1. Hyvä hyvä, siitä se lähtee! Tämä on niin paras vuodenaika itsensä virkistämiseen ja uudistautumiseen.
  Tsemppiä täältä kovasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä :) Tää tosiaan on paras vuodenaika näihin puuhiin :)

   Poista
 2. Hei hieno tukka! Ja tuo ankkuri, kyllä :) Kävin itekin yks päivä poikkeemassa tuossa seinän takana ja lähdin taas pikku tatuoinnin kanssa ulos, helppoo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, teillä se on niin helppoa! Damn! :D Oiskin kiva tulla kylään ja tatuoitavaksi :)

   Poista
 3. Voi ei, pitäisköhän miunkii vaan marssia sinne tatskaliikkeeseen ja sanoa, että kuva kiitos -nyt! ;) nimim. vuosia VAIN pohtinut

  -Merja /hyvaaoloaetsimassa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Merja, kyllä pitäisi, kevään kunniaksi jos ei muuten :)

   Poista
 4. Tsemppiä sullekin kuntoremppaan! Mukava seurata vähän muidenkin projekteja :) Tukka ja tatuointi näyttää makeilta!

  VastaaPoista
 5. Moi niin ihanaa fiilistelyä kun täällä blogissa ja tässä postauksessa olikin, on mun valitettava velvollisuus huomautella seuraavista asioista. Soijamaito ei ole mitenkään terveellistä, ja kaikki fermentoimattomat soijatuotteet sisältävät soijatoksiineja sun muita haitta-aineita kuten phytiinihappoa, jotka mm. heikentävät aivotoimintoja ja estävät mineraalien imeytymistä. http://www.mercola.com/article/soy/avoid_soy.htm
  Lisäksi pinaatti - niin hieno vihreä kasvi kuin onkin - kerää yhtä helposti maatalousmyrkkyjä lehtiinsä kuin ravintoaineitakin. Siksi se olisi tärkeää saada luomuna. Ja sitten vielä sellaista että perus tehosekoittimet eivät saa lehtivihreää kunnolla eroteltua lehtien sellulaasikuidusta, ja koska nestettä on vaikea pureskellakaan niin ainoa tapa varmistaa täyden hyödyn irtisaaminen on puristaa niistä vihermehua kunnon kairamehustimella tms.

  http://truthfactoropinion.blogspot.fi/2013/02/are-green-smoothies-legit-part-1.html

  No mut sellaista hifistelyä, ja hyvällä tarkoituksella sanottu. Rakkautta ja iloa teidän perheelle.

  VastaaPoista