sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Moi, pitkästä aikaa!

Päivät huristavat niin kovalla vauhdilla etten aina tunnu ehtivän mukaan, en ole tainnut olla pitkään aikaan niin kiireinen kuin nyt ja en ihan välttämättä tykkää tästä, mutta näin nyt on ja koitan siihen sopeutua.

Olen neulonut PALJON! Lukuisia pipoja, lapasia, villasukkia, tossuja yms.muuta pientä ja hauskaa.

Lasten koulun joulumyyjäisiin (jotka olivat tänään) tehtiin ihania saippuoita. Niiden tekeminen on mukavaa ja rentouttavaa. On myös kivaa yhdessä lasten kanssa miettiä mitä kaikkea saippuoihin laitetaa, mitä tuoksuöljyjä, mitä värejä, mitä yrttejä ja ehkä lasten mielestä hauskinta on miettiä se nimi :)

Tonttu Hipsuvarvaskin on jo ripustanut joulukoristeen oveensa ja kolistelee ja rämpyttelee meillä valoja kovasti! Lapset laittelevat Hipsuvarpaalle kirjeitä ja piirustuksia oven eteen. Useimmiten tonttu vastaa, haparoivalla käsialalla vähän hassusti kirjoittaen.
Nyt oven edessä on lappu missä lukee: Tuli mieleen, minkä ikäinen olet.
Saa nähdä mitä Hipsuvarvas Eemelille vastaakaan ;)

Joulu on siis ilmiselvästi tulossa ja aion ottaa iisimmin, en hötkyillä joka suuntaan. Ihan kohta on joulukuu ja joka vuosi sitä odottaa yhtä mielissään ja innoissaan. Lasten ilmeitä, kun aamuisin unisina ja pörröpäisinä kömpivät sängyistään avaamaan joulukalenteria <3

Kyllä tämä taitaa olla sitä vuoden taianomaisinta aikaa :)










3 kommenttia:

  1. Oletpa ollut ahkera! Syötävän ihanille näyttää nuo saippuat :) Ja tuon violetin myssyn ottasin päähäni heti... Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Eksyin tänne jostakin ja jäin ihastelemaan tontun ovea ja kaunista tapettia! Ja vau, oletpa ahkera! Ihania saippuoita

    VastaaPoista