lauantai 8. elokuuta 2015

Taas täydellinen kesäloma

Keäloma lähentelee uhkaavasti loppuaan ja joka vuosi se tuntuu haikealta, tekisi mieli jatkaa vielä vähän, edes hitusen, olla vielä hetken vapaana, herätä kun huvittaa, syödä myöhäistä aamupalaa ja vielä myöhäisempää iltapalaa laiturilla ja siinä välissä uida, olla merellä, laiskotella ja lukea kirjoja, hengittää raikasta meri-ilmaa.

Kesän parhaita puolia ovat se ihana laiskuus,ajattomuus, vaikka tekeekin ja meneekin laatikkopyörällä ympäriinsä niin silti kesässä on vahvasti läsnä tietynlainen laiskuus ja tällä tarkoitan sitä hyvää laiskuutta, kevyttä olemista, tiedättehän? :)

Yleensä meillä on tarkat ruoka ja nukkuma-ajat, mutta kesäisin olemme hunningolla ja syömme milloin ja missä huvittaa ja menemme nukkumaan vasta puolenyön tienoilla. Vapauttavaa sekin.

Kesälomalla omat akkuni latautuvat meren tuoksua haistellen, vetämällä meri-ilmaa syvälle sieraimiin, se on suorastaan huumaannuttavaa :D Voisin katsella merta tunti tolkulla, kyllästymättä. Onnekseni olen sattunut saamaan lapset ja miehen jotka jakavat tämänkin asian kanssani.
Olemme siis useasti vain olleet ja katselleet ja nuuhkineet merta hymy huulilla, niin aamulla, päivällä kuin myöhään illallakin.

Tämän kesäloman täydellinen päätös oli iltasoitto Suomenlinnassa, kirkon tornista soitettuna ja sen jälkeen tykin laukaukset mereltä, täydellistä :)2 kommenttia:

  1. Olemisen sietämätön keveys. Täällä samoilla tunnelmilla, jatkuisipa loma vielä edes vähän, edes muutaman päivän. Huomenna alkaa työt ja tänään aamulla herätessä tiedostin sen hyvinkin selkeästi.

    VastaaPoista