maanantai 18. tammikuuta 2016

Sisustustyylistä

Vaikka kuinka ihailenkin vaaleaa ja selkeää skandinaavista sisustustyyliä, pelkistettyä ja minimalistista niin meillä sellaista ei ole.
 Sen hetken, kun ihastelen jossain blogissa valkoisia huonekaluja ja olen juuri tarttumassa valkoiseen maalipurkkiin niin jos en itse tule sillä samalla sekunnilla katumapäälle niin lapset älähtävät ja lujaa!
Jokunen aika sitten olin aikeissa maalata lasten kerrossängyn valkoiseksi, siis jo sudin innolla sitä maalia kysymättä asiasta keneltäkään. Kun sitten lapset tulivat huoneeseen tuli heillä itku, ihan oikeasti! "Äitiiii! Mitä sä teet! Sä et voi maalata MEIDÄN sänkyä valkoseks!" Sillä siunaaman hetkellä tajusin  miten julmasti ja kurjasti olinkaan tehnyt. Sehän on LASTEN sänky, he valitsiva siihen aikoinaa kirkkaan auringonkeltaisen värin, kun se fb-kirppikseltä ostimme.
Voi minua onnetonta typerystä! Onneksi sain pikaisesti korjattua virheeni ja maalasin valkoisiksi maalatut kohdat pika pikaa takaisin keltaiseksi. " Ku eihän me voida nukkua VALKOISESSA sängyssä!", niinpä niin, oishan mun se pitänyt tietää.
Lapseni rakastavat värejä ja nyt en tarkoita perheemme teinejä :D
Lastenhuoneeseen lapset halusivat joulun ja punaisten kirppisverhojen jälkeen eriparia olevat verhot, keltaisen ja vihreän ja mikäs siinä!

Sisustustyyli, no en oikeastaan tiedä onko meillä sitä, kuitenkin tiedän selvästi mistä pidämme ja mistä emme. Ja on eri asia ihailla muiden selkeitä, vaaleita, skandinaavisen pelkistettyjä koteja kuin että asuisin sellaisessa. Tai jos asuisin, niin enköhän pikaisesti toisi väriä ja  kaikkia roikkuvia juttuja sinne. Jos katsotte kuvia niin huomaatte, että meillä roikkuu paljon kaikenlaista :D Pidän siis roikkuvista jutuista.

Näitä kuvia ei ole stailattu, mitään ei ole otettu pöydiltä tai mistään pois kuvan ottoa varten. Yleensäkin kuvaan kaikki juuri sellaisena kuin on, siloittelematta. Valokuvat ja taulut onkin vinksin vonksin :)
Tässäpä tämän aamuinen kuvapläjäys.

Kivaa päivää juuri sulle toivotan!








31 kommenttia:

  1. No mutta ihanaa värien loisketta! :)

    VastaaPoista
  2. Sama täällä...tykkään katsella toisten valkoisia ja minimalistisia koteja, mutta minulle vaan tavaraa kertyyy en kyllä ymmärrä..:) Kauniis värikäs koti teillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin just! Kun ei niitä kauniita tavaroita vaan voi pitää piilossa vaan esillähän ne pitää olla :)

      Poista
  3. Näyttää kyllä niin hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toisinaan iskee se valkoisen kaipuu mutta vain hetkeksi :)

      Poista
  4. Teillä on niin kivan ja kodikkaan näköistä! :)

    VastaaPoista
  5. Ihanan värikästä ja ihastuttavia tapetteja! Tykkään tuosta kun olkkarissa on eri tapetteja vierekkäisillä seinillä. Ihan loistoidea! Ovatko tapettinne Tapettitalon mallistosta? Tuli meinaan näitä kuvia katsellessa inspis tapetoida valkoiset seinät. Olen jotenkin ajatellut että kun muuten on niin värikästä, niin seinien on oltava yksiväriset, mutta ei näköjään pidä! Niin hyvältä näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ovat paitsi toi olkkarin keltainen on jotain vanhaa ruotsalaista, en tiedä mitä. Lähes kaikki tapettimme ovat kirppikseltä tai saatuja.
      Aikani mietin, että voiko olla eri tapetteja kunnes totesin, että miksikäs ei voisi! :)

      Poista
  6. Teilla on aivan ihana koti just tommosena :) Arvostan suuresti bloggaajia, jotka uskaltavat noudattaa rohkeasti omaa tyyliään ja näyttää kotinsa sellaisena kuin se on. Vaikka joskus on kiva hakea inspiraatiota stailatuista kodeista olen huomannut, että niin blogeista kuin lehdistä tulee mieluiten luettua juttuja persoonallisista ja idearikkaista kodeista, joissa ei raha näyttele pääosaa. Ylipäätään mua harmittaa semmonen liian ankara suhtautuminen sisustamiseen ja siihen mitä on oikein pitää tyylikkäänä. Sitten lopputuloksena on se, että jokaisessa kodissa on vaan ne kaikkien hyväksymät neutraalit designhuonekalut. Sama ois lukea tuotekatalogia. Niiden kotien ideat eivät oikeasti ole kaikkien toteuttavissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri äsken pläräilin taas netistä kuvia oikein designkodeista, kyllä ne vaan upeilta näyttävät, mutta ei sovi meille.Sisustuslehdissä rakastan kyllä katsoa kuvia värikkäistä kirppisjutuilla sisustetuista kodeista.
      Oon samaa mieltä kanssasi ja kiitos, kiva kuulla :)

      Poista
  7. Mulla on just mun näkönen koti ja sulla on selvästi sun näkönen koti. Ja sitä yhtä ja oikeaa ei onneks edes ole olemassa. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos tulisit kylään myös Aurinkokujalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta! :) Kiva, tulenkin heti vierailulle :) ja tervetuloa!

      Poista
  8. Sama täällä. Ihailen tyhjiä koteja, mutta ei vaan toimi meillä ;)

    VastaaPoista
  9. Kivan jutun löysin lehdestä! :) :) ;)

    VastaaPoista
  10. Ihana juttu teistä Unelmien Talo & Koti-lehdessä <3

    VastaaPoista
  11. Jokainen tekee kodin itselleen ja perheelleen. Joskus nuorempana ajattelin ja jännitin, että kun meillä on tälläistä. Mutta moiset ajatukset ovat karisseet. Ei tarvitse tupata, jos ei tykkää. Ihan, elämää pursuava koti teillä. Sekä kiva blogi sinulla.

    VastaaPoista
  12. Olipa kiva juttu uudessa Unelien Talo & Koti lehdessä teistä ja kodistanne..:)

    VastaaPoista
  13. Teillä on aivan ihana koti! Lehdestä kanssa luin jutun ja sitä kautta löysin tänne, jään lukijaksi :)

    VastaaPoista
  14. Ihan mahtava koti. Lehdestä minäkin tänne löysin ja tulen kyllä uudestaan. Terkut Riitta Puistolasta

    VastaaPoista
  15. Ihana Huvikumpu-tyyli. Mulla vähän sama juttu että ihastelen monissa blogeissa tosi simppeliä, väritöntä tyyliä, mutta itsellä homma kuitenkin aina rönsyää...

    VastaaPoista
  16. Täälläkin taas yksi kotiisi ja blogiisi lehtijutun perusteella ihastunut :) Rakastan värejä ja iloista "sekamelskaa" valkoisten sairaalamaisten ja puolityhjien kotien täyttämässä sisustusmaailmassa. Tuntuu, että pelkästään katsomalla kotiasi saan jo ison ruiskeen c-vitamiinia! Yksi kysymyskin vielä olisi: mikä mahtaa olla makuuhuoneesi
    ihana tapetti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan super kiva kuulla! Kiitos! :)
      Makkarin tapetti on Kirsikkapuu, sitä on muistaakseni ainakin kolmea eri väriä, mutta koska toi meidän on kirppiskaupasta niin ei ollut valinnanvaraa , muuten ehkä olisin ottanut toisen värisen.

      Poista