torstai 3. maaliskuuta 2016

Talviloma oli ihan plääh!

Viime viikolla meillä oli talviloma. Ai mitä me tehtiin, no me oltiin ki.peinä KAIKKI.
 KOKO LOMA!
Uskomatonta ja uskomattoman ärsyttävää mutta niin se meni. Muilla oli ilmeisimminkin ihan normi flunssa, joka kyllä kaatoi ihan petiin ja veti voimat ja lapset vaan nukkuivat. Mulle sitten tulikin influenssa ja enpähän ole koskaan elämässäni vielä ollut niin kipeänä. Ihan kauheeta!
Makasin vaan olo oli ihan hirveä. Vielä menee toipuessa koska se jätti jälkeensä valtavan kuvotuksen, heikotuksen ja väsymyksen. Oksettaa ihan koko ajan, aamusta iltaan, kuin olisi raskaana vaikken ole. Kuvottaa hajut ja ruoka. Huimaa, pyörryttää jo vessaan käveleminen. Voisin vaan nukkua.

Kateellisena katselin facebookista kavereiden ihania ulkoilukuvia ja me vaan makasimme puolikuolleina sisällä :/

Kuulemma tänä vuonna influenssa ja ihan se normi flunssakin ovat olleet poikkeuksellisen rajuja ja joo-o, allekirjoitan täysin.
Tosi moni on ollut kipeänä ja siitä toipuminen on kestänyt viikkoja! Oh mikä superpöpö!

En tykkää puhua sairasteluista yhtään, mutta nyt olen tehnyt poikkeuksen ja on ollut hyvä kuulla, että kaikki nämä kuvotukset ja heikotukset kuuluu asiaan.

Ulkona on keväisen aurinkoista,mutta vielä lumi kun lähtisi. Harmittaa, etten tässä kunnossa pääse lenkille mutta sitten taas toisaalta ei niinkään koska voin ihan hyvin odotella, että paranen kunnolla ettei tule takapakkia ja en tykkää lenkkeillä lumessa niin odotellaan vielä pari viikkoa rauhassa :)

Onko teillä ollut talviloma? Oletteko sairastelleet?3 kommenttia:

 1. Ei ole talviloma, vaan piiitkä sairasloma. Ja tämä se vasta tylsää on. Mielialakin vaihtelee laidasta laitaan. Onneksi polvi toipuu pikku hiljaa. Eilen valmistui torkkupeitto ,siitä on hyvä mieli. Katson myös kevään alkaneen !!!!!

  VastaaPoista
 2. Loma on oven takana ja kauhistuttaa ajatus, että se pitäisi vietää sisällä sängyn pohjalla. Töissä kiertää mahataudit ja kuumeflunssat sitä rataa, että on suorastaan ihme jos en sairastuisi. Yksi flunssa on jo takana, mutta se oli suht kevyttä verrattuna sinun ja monen muun tautiin. Kuullut kauheita sairastamisjuttuja, apuva! Taidan harkita rokotteen ottamista ensi syksynä.

  Hyvää loppuviikkoa sinne teille! <3

  VastaaPoista
 3. Me otettiin flunssapiikit, kun miehelle suositeltiin. Hän, kun on sairastanut tässä syöpää. Jostakin luin, että tuo piikkiään ei täysin suojaa tältä infulenssalta, mutta lieventää sitä jos se tulee...toivotaan, että ei tule!
  Pikaista paranemista sinulle♥

  VastaaPoista