maanantai 4. huhtikuuta 2016

Tukholmassa

Koska meillä on viimeaikoina kaikki lomat menneet sairastellessa niin päätimme jatkaa pääsiäislomaa muutamalla päivällä menemällä kevättä vastaan Tukholmaan.

Hyttinä meillä oli Commodore mikä on super helppo ja kiva lasten kanssa.  Meitä oli tällä kertaa vanhemien lisäksi, pienimmät ja yksi teini ja mahduimme loistavasti! Commodoreen kuuluu aamupalat ja jo se on hieno plussa, sekä Loungeen saa mennä istuskelemaan ja nauttimaan mehua, kahvia, teetä, kaakaota, viinereitä, pullaa, macaronseja, pieniä kakkusia, wrappeja...saa myös ottaa hyttiin. Iltapala siis syötiin molempiin suuntiin Loungessa.  Commodoreen kuuluu myös oma yksityinen sauna jonka voi halutessaan varata tunniksi ja meitä onnisti ja saimme saunan molempiin suuntiin. Saunassa on upea näköala merelle, mikäs siinä istuessa :)

Vanha kaupunki on paikka jossa voisin kävellä tunti tolkulla, kaikki ihanat pikku putiikit. Ostinkin kotiin uuden Peppimukin (niitä kun ei Suomesta enää tunnu saavan) ja kaksi pientä Dalahästia joita keräilen.
Päivä oli aurinkoinen, mutta välillä ripsahti muutama sadepisara.
 Näimme Michael Jacksonin :D Kävimme Adidas kaupassa ja kävelimme vaan.

Laivalla meitä odotti Buffet ja ah miten ihanaa olikaan syödä katsellen ikkunasta merta! Ikkunapaikka on lapsille ihan must, no joo, aikuisillekin.

Me olemme kyllä huonoja valvomaan ja laivallakin simahdimme jo klo 22, eli ei mitään  yökerhoja meille.

Kuvat ovat näköjään sikinsokin eikä aika järjestyksessä ja pahoittelen, etten nyt niitä laita oikeaan järjestykseen. Pikainen Tukholma fiilistely ja nyt täytyy rientää :)

Ihanaa kevätpäivää!

2 kommenttia:

 1. Tukholman vanhakaupunki on kyllä kaunis! Ei matkan tarvitse olla pitkä, kun kummasti jo virkistää.
  Kai pyysit Jacksonilta nimmarin..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, pienikin matka piristää kummasti :)
   Äst, nimmari unohtui :D

   Poista