maanantai 7. marraskuuta 2016

Marraskuinen lumi

Lauantaiaamuna lapset nukkuivat vielä. Mies oli keittänyt kahvin. Kaivelin pärekorista esille vanhoja joululehtiä ja selailin niitä aamukahvia juodessani.
 Pian lapset heräilivätkin ja koti täyttyi touhusta <3 Voi sitä virtaa mikä lapsilla on! Saisko siitä murusen itselleen, ois aika huippua :D

Helsingissä on lunta oikein kunnolla, että kyllä tässä alkaa ajatukset kääntymään joulun odotukseen. Aamuisin lapset rynnivät ikkunaan katsomaan onko vielä lunta ja ulkona viihdytään ihan eri tavalla.
Vaikka rakastan kesää ihan hulluna ja tuntuu kuin joka kesä syntyisin uudelleen niin onhan tämä vuodenaikojen vaihtelu, valot ja varjot hieno asia täällä pohjolassa.

Useat ihmiset valittavat talvesta, on kylmä ja sitä sun tätä. Niin no, kuten sanottua ei talvi munkaan lemppari ole, mutta me nyt asutaan Suomessa missä vuodenajat erottuvat selvänä toisistaan ja eikö sitä voisi vaan asian hyväksyä, koittaa nähdä iloa siinäkin tai muuttaa aurinkoisemmille seuduille :D
Itse pyrin kovasti etten valittaisi ja olen siinä mielestäni aika hyvin onnistunut ja ehkä siksikin korvat ovat kovin herkät muiden valittamiselle. Ja kun ei se valittaminen oikeastaan mitään auta.

Villasukat jalkaan vaan ja kynttilät päälle niin kaikki tuntuu kivemmalta!

Kivaa lumista viikkoa kaikille.
8 kommenttia:

 1. Rakasta näitä neljää vuodeainkaa. VAikka olenkin huomannut, että mitä vanemmaksi tulen sen viluisempi olen...mutta vaatetta vaan päälle ja nenä kohti tuulta tänäänkin mennään..:)
  Kivaa viikkoa sinne teillekkin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, ei sitä nuorena villasukkia oikein millään esille kaivanut :D

   Poista
 2. Teillähän on lunta oikein kunnolla, verrattuna tänne. Vaikka vain 100 km välimatkaa. Tosiaan pipo päähän, lapaset käteen ja villasukat kenkiin.Kyllä tarkenee. Eilen illalla töiden jälkeen olin niin viluinen kotona,että laitoin 2 villasukat päällekkäin ja nukuinkin niin :D Kivaa alkanutta viikkoa sinulle♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lisää sataa koko ajan! Neljä päivää jo putkeen satanut lunta :)

   Poista
 3. Oon ihan samaa mieltä kynttilöistä ja villasukista <3 Ihanaa ja lumista viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Siellähän on lunta jo ihan reilusti, kaunista <3 Täällä vain odotellaan kaunista valkoista peitettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä sataa koko ajan lisää ja pihalla on jo kinokset :)

   Poista