perjantai 19. lokakuuta 2012

Syysloma lopuillaan ja Ikeapäivä
Meillä pienet tykkäävät olla Ikeassa ja tänään halusivat sinne syömään.
Aamupalan jälkeen aloimmekin hissukseen heittämään vaatetta päälle ja lähtemään matkaan.
(nyt lomalla on muuten ollut ihanaa, kun ei ole ollut aikatauluja ja on saanut haahuilla pitkälle päivään asti villasukissa kotosalla, ihan luksusta!)
 
Menimme ilmaisella Ikeabussilla, koska se on Eemelin ja Freijan mielestä kaikkein kivointa ja onhan se! Siellä on jotenkin sellaista "yhteislaulufiilistä", että tekisi mieli kiljasta, että: hei nyt kaikki lauletaan, jeee!! :D
 
Ruokahan Ikeassa on hyvää ja edullista. Nams!
Paljoakaan emme ostaneet, ne pakolliset tuikut, joita tähän vuodenaikaan kuluu, muutama tuikkukippo, pehmolelut ja parit kakut. Halpa reissu, mutta niin oli tarkoituskin. Siis oishan siellä ollut vaikka mitä! Mutta yleisillä kun menee lasten kanssa niin ei voi kummempia kanniskella.
 
Takaisin tulimme ihan tavallisella Espoon dösällä joka ajelee pitkin Manskua ja pääsimme melkein kotiovelle. Tunnelma vaan oli vähän eri, kun joku pilleristi etsi kadonnutta apteekin pussiaan jossa olivat hänen kolmen vuoden pillerit ja voi sitä vittujen ja saatanoiden määrää mikä suusta sateli :(
 
Saipa taas vaan ajattelemaan miten hitsin hyvin itsellä on asiat!
 
No, kiva päivä kuitenkin ja matkaseura mitä parhainta <3
 

Pitäähän pikkusiskon aina vähän edes isoveljeä härnätä :)


Näitä ostin kolme, ihania!
 

2 kommenttia:

  1. Tutut tuikkukupit :)) Ne vaan on ihanat. Toin äidillekin, kun lähdin maanantaina lounastamaan lasten kanssa Ikeaan.

    VastaaPoista
  2. Me käymme tosi harvoin Ikeassa, mutta viime sunnuntaina kävimme pienten kanssa mekin. Ruokaa söimme ja ostimme lakanoita, joita lähdimmekin hakemaan. Ellokselta tilatut kuminauhareunaiset lakanat ovat liian pieniä (!) 160cm x 200cm sänkyyn ja Ikean lakanat on just hyviä. Ihanaa oli saada niitä!

    Tuikkukippoja mulla on aivan liikaakin, ei niitä meille kiitos.

    Mutta luomupipareita ostin ja pari suklaalevyä.

    VastaaPoista