sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Kirjahyllyinho!

Olen tainnut joskus aiemminkin (ehkä) mainita inhoni kirjahyllyämme kohtaan. Se on ihan tavallinen Ikean Ivar jonka olen sutinut valkoisella kuultomaalilla edes vähän siedettävämmäksi.
Mutta voi että INHOAN SITÄ! Se vaivaa jopa niin paljon, että joka kerta kävellessäni kirjahyllymme ohi, inhoan vaan enemmän ja enemmän. Sille ei voi tehdä mitään, sitä ei saa mitenkään siistimmäksi koska ei se nyt niin kamalan sekainen edes ole, en vaan tykkää, kun kaikki on esillä ja kirjavaa.
 
Mies taas tykkää kirjahyllystämme ja eteenkin tuosta cd osiosta, jossa on suuria aarteita :)
 
Kirjahyllyn vieressä on vanha lipasto, joka on ihan okei. No olisihan uusi sellainenkin kiva, korkeampi.
 
Tässä vuosien mittaan olen kehittänyt itselleni siis oikeasti todella suuren inhon tuota kirjahyllyä kohtaan, huvittavaa oikeastaan, koska hyvinhän se asiansa ajaa :D
 
 
 
 
 
 
 
 
Haluaisin nämä : 
Näitä kaksi ja valkoisena
 
 
 
 
 
 

3 kommenttia:

 1. Ja kun mun mielestä tuollaiset kirjahyllyt on just ihania!! Mä jotenkin tykkään sellaisista kirjahyllyistä, joissa itse hyllyt melkein katoaa kirjojen sekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, no joo ehkä! Hyvä pointti toikin :D
   Auttaiskohan kunnon maali sitten asiaa, helpottaiskohan mun inhoani? :)

   Poista
 2. Meillä on kirjahyllyissä ovet. Se helpotti alkuun sitä kirjavuutta, mutta lasiovien läpi näkyy edelleen kirjavat kirjat. Olenkin suunnitellut lasioviin verhoja ja ehdottanut puolisolle että maalattaisiin lundian kulahtaneet puuosat. Aino este on hidaste: ei ole tilaa työstää ovia :P

  VastaaPoista