tiistai 6. tammikuuta 2015

Alkanut vuosi

Kyllä todellakin, enemmän hauskuutta tälle vuodella ja vähemmän niitä typeriä pelkoja, jotka ehkä estävät tekemästä jotain mitä haluaa!

Tämän liituilin eteisemme ovessa olevalle liitutaululle uutena vuotena, joka meni sairastellessa kuten koko tämä himputin joululoma.

Vietimme uutta vuotta ihan oman perheen kesken siis, kotona tortilloja yms herkutellen.
Pienimmät jaksoivat valvoa melkein puoli kahteen jonka jälkeen avasimme mieheni kanssa punaviinin.

Huomenna alkaa arki ja korostan taas, että me todella ollaan oltu koko loma kipeinä ja vieläkin olo on aika kökkö. Nuha on kamala ja kun niistää niin korvissa rutisee ja naksuu. Koitan välttää antibiootteja mahdollisimman pitkään niin itselläni kuin lapsillakin, mutta jos tämä olo ei kohta ala olla parempi niin pakko kai se on lääkäriin mennä. Kokeilen vielä syödä tuplasti enemmän valkosipulia ja tungen kynnet korviinkin :D

Tässä vaiheessa tulee jo olo, että alkaa odotella kesää, eikö? Vaikka talvi ja pakkanen on parhaimmillaan niin on se kesä ja meri siltikin jo mielessä :)

Haluan toivottaa kaikille mahdollisimman rentoa ja kiireetöntä arkea, itsellenikin! :D


2 kommenttia:

  1. Erittäin hyvä ohje uudelle vuodelle, tähän mäkin voisin pyrkiä :)

    VastaaPoista
  2. Sitten eikun parempaa uutta vuotta! Meillä vieraili vesirokko joulunpyhät, mutta sikäli se rauhoittu olemisen, eikä ollut mitään paineita suunnitella sen enempää menoja. Joulu juhlittiin onneksi mummolassa, mutta muut juhlat kotona.

    VastaaPoista