keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Synttärit ja tatuointi

Reilu viikko sitten täytin vuosia ja samalla mietin ystäväni kanssa mitä ikä merkitsee. Itselleni se ei enää merkitse oikein mitään, enkä tosiaan tunne olevani vanha. Kun taas muutama saman ikäinen ystäväni tuskailee miten vanha jo on. Eli se miten oman ikänsä kokee ja tuntee on ehkä enemmän ihmisestä kuin siitä iästä kiinni.

Annamme mieheni kanssa aina toisillemme tatuoinnit synttärilahjoiksi ja nyt otin höyryävän teekupin :) Koska rakastan eri teelaatuja ja ihania erilaisia, kauniita isoja teekuppeja.
Sain myös kukkia, ihonhoitotuotteita ja mieheltä tatuoinnin lisäksi kaksi kirjaa.
Eli joo-o, on ne synttärit edelleen ihan kivoja:D


6 kommenttia:

 1. Kuinka olet sopeutunut elämään kämmenselän tatuoinnin kanssa? Tuottaako hyvin näkyvällä paikalla oleva tatuointi "ahdistusta" tai muuta vaivaantumista ;) t: 6:n isä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hyvin :) Molemmat kämmenselät on tatuoitu ja sormet ja ei tuota lainkaan ahdistusta tai mitään vaivaantumista :)

   Poista
 2. Kiva kuulla että ei oo tullut "harmia". Ihmiset varmaan näyttäis ihan eri kirjavalta porukalta jos ei olis ns. laumanlakeja. Sun kaltaiset tekee perässä tuleville tilaa toteuttaa omia intressejä. Haluaisin ottaa vasemman käsivarren kokonaan peittävän hihatatuoinnin, eli ensimmäiseni. Vielä joudun kerään rohkeutta. Omat ympyräni on melko perinteiset ja joillakin lähipiirissä sellainen vaatii todella sulattelua. T:6.n isä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vaan,ilman senkummempia miettimättä! Tatuoinnit on niin yleisiä nykyään :)

   Poista
 3. Teillähän on hieno lahjaperinne, kelpais mullekin :) Mullahan on yhtenäinen "bolero", eli puolikkaat hihat+koko selkä tatuoitu ja pienet erilliset tatuoinnit jalkoihin kiinnostaa kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luokaa tekin samanlainen lahjaperinne :) Joo jaloissa pienet erilliset on kivoja vaikka on mulla niitä toisessa käsivarressakin :D

   Poista