sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Naisen iholla dokumentti

Eilen sai ensi-iltansa naiseniholladokumentti jossa sain kunnian olla mukana yhtenä dokkarissa esiintyvistä seitsemästä naisesta. Omalta osaltani tämä kuvaus oli noin kaksi vuotta sitten ja suoraan sanottuna oli hurjaa nähdä itsensä kymmenen kiloa isompana. MUTTA itsensä näkeminen valkokankaalla oli huimaa ja jännittävää ja aika kivaakin! :D
Kiitos <3

Dokumentin nettisivuilla sen voi ostaa kokonaisuudessaan omakseen tai vuokrata katsottavaksi. Myöhemmin se tulee toivottavasti näkyviin myös telkkarissa ja elokuvafestareilla.
Dokkari sai alkunsa Jenny Belitz-Henriksonin kirjasta Naisen iholla-32 tarinaa tatuoinneista, mikä kannattaa ehdottomasti olla omassa kirjahyllyssä, jos se ei vielä siellä ole.
Yhteistä kirjalla ja dokkarilla on niiden taidokkuus, molemmat ovat upeita, upeasti tehtyjä.

On tärkeää, että tatuointeja tuodaan esille. Niihin liittyy edelleen paljon ennakkoluuloja, ihmiset määritellään edelleen liian usein tatuointien takia.
Dokumentissa kerroin, että tilaisuus jossa peittäisin tatuointini olisi joku sellainen jossa jotain henkilöä joka ei tatuoinneista pidä tulisi kunnioittaa. Tilanne on kuitenkin tuon jälkeen muuttunut, koska enää en kaikkia tatuointejani saa peitettyä, jos en laita poolopaitaa ja hanskoja käsiin. Ajattelen myös, että tatuoinnit ovat osa minua, kuuluvat minuun.

Tänään on naistenpäivä.
 Etenkin naisia kohtaan kohdistuu tatuointejakin ajatellen paljon enemmän negatiivista ajattelua ja palautetta kuin miehiä kohtaan. Tämä päivä on hyvä miettiä sitäkin. Tasa-arvon tulisi toteutua tässäkin asiassa, 2015.

Onnellista naistenpäivää <3
2 kommenttia:

  1. Vau, onneksi olkoon! Tuohan pitää katsoa :) Hyvää naistenpäivää!

    VastaaPoista
  2. Hei, hienoa! Katson varmasti kun tulee kohdalle.
    Hyvää naistenpäivän iltaa! :)

    VastaaPoista