sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Värien sekamelska!

Muistatteko, kun kudoin jämälangoista tilkkuja? Sain peiton jokunen aika sitten valmiiksi ja oi se on meistä niiiin ihana! Ja kivaa tälläisissa peitoissa on se, että niitä voi aina jatkaa, aina voi tehdä lisää :)
Meillä on iso kasa kudottuja ja virkattuja peittoja. Nyt olen tekemässä pienemmille omia virkkaamalla. "Äiti tee meille omat villapeitot", ja mielelläni tee, niiden alle on kiva käpertyä tai tehdä vaikka majoja ja toimivat päiväpeittoinakin.

Joku voi kauhistella värimaailmaa, mutta itse olen huomannut pitäväni kovasti asioista ja väreistä jotka eivät niin huippu hyvin sovi yhteen.
Meillä todellakin vallitsee iloinen värien sekamelska :D
Myönnän toisinaan kyllä ihailevani valkoisia koteja. Meilläkin sellainen oli joskus, mutta huomattiin pian kaipaavamme värejä!
Saatan ihastella valkoista kaunista pinnatuolia, mutta samalla sormeni syyhyävät päästä maalaaman se jollain herkullisella karkkivärillä, tiedättekö tunteen?

Väreillä on kiva iloitella, yhdistelen niitä ihan surutta. Toki mietin, ettei ihan mitä tahansa voi yhdistellä...vaikka ehkä siltä näyttääkin!

Nyt keräämään pajunkissoja. Kivaa sunnuntaita kaikille!
6 kommenttia:

 1. Uskomattoman ihana peitto!
  Ja jokainen kuva niin kaunis :)

  VastaaPoista
 2. Aaaa ihan mielettömän kaunista. Värit on kyllä loistava keksintö <3

  VastaaPoista
 3. Pirteä ja ihana peitto-kyllä värejä olla pitää:D.Itsekin voisin jonkin peiton virkata kun on nuita jämä- ja muitakin lankoja niin paljon kaapeissa ja nyssäköissä...

  VastaaPoista