tiistai 10. tammikuuta 2017

Kaappi lovee täysillä!

Eemeli kaipasi Legoilleen kaappia ja laitoin facebookin kierrätysryhmään ilmoituksen missä ilmaisin haluni ostaa 50-luvun kaapin. Se löytyikin samantien, maksoi vain muutaman kympin ja kuljettiin kotiinkin!
Kaappi on pieni ja suloinen, sopivasti kulunut ja ihan täydellinen Legoille ja kaikelle salaiselle mitä 11-vuotiaalla pojalla vaan voi olla, onhan kaapissa lukot ja avain, joka on ylpeän kaapin omistajan varmassa tallessa, pois pikkusiskon uteliaiden pikku näppien ulottuvilta.
Hyvä että sain ottaa kuvat kaapista, niin tarkkana Eemeli siitä on, sisältä en saanut kuvata.

Tosin nyt Freija mankuu itselleen lukollista kaappia koska on hänen mielestään valtavan epäreilua, että isoveljellä sellainen on eikä hänellä! Lupasin, että katotaan ja pidän silmät auki josko samantapainen ilmestyisi eteen niin saisi sellaisen hänkin :)


4 kommenttia:

  1. Kaappi on aivan ihana, upea ostos ❤️

    VastaaPoista
  2. Ihana kaappi...omistin myös tuollaisen, mutta, kun muutimme tähän pienempään kotiin, annoin sen tyttärelle. Tuontui, ettei sille olisi täällä tilaa. No nyt kun ollaan asuttu vajaa kaksi vuotta tietäsin hyvin mihin sen laittaisin, mutta en voi enää takaisinkaan pyyttää..:)

    VastaaPoista