torstai 19. tammikuuta 2017

Loistava risiiniöljy!

Muistaako joku, kun ysärillä "piti" nyppiä kulmakarvat? Tunnustaako joku nyppineensä?
minä nypin koska mielestäni kulmani olivat liian paksut ja tummat ja ei kivat ollenkaan.

Kun niitä tarpeeksi nypin niin eivät enää kasvaneet ja moneen vuoteen en ole tehnyt kulmille mitään. Sitten alkoi tuntumaan, että nehän ovat ihan luonnottomat, liian kapeat ja jotenkin kummasti värikin niistä oli kadonnut, kun olivat niin harvat. Väriä en ole kulmiini koskaan laittanut enkä varmaan aiokaan.

Luin netistä ihmeaineesta risiiniöljystä, joka saisi kulmat villiintymään ja ajattelin kokeilla, sijoituskaan ei ollut mahdoton 7,20 eli jos ei toimisi niin enpä olisi paljoa rahaa siihen käyttänyt.

Tulokset ovat hämmästyttävät! Aloin 31.12 laittamaan risiiniöljyä topsipuikolla kulmiini ja myös ripsiini joka ilta.
Katsokaahan tulokset jo tässä vaiheessa! Mun piti odottaa kuukausi ja laittaa kuvat vasta sitten, mutten millään malta vaan jaan nämä teidän kanssa jo nyt :)

Pahoittelen kuvien laatua!

Mitäs sanotte? Itse olen ehdottomasti luonnollisuuden kannalla, ainakin itselläni :)Kulmat ja ripset 31.12 ilman meikkiä

Kulmat ja ripset 18.1 ilman meikkiäTässä kuvassa olen 18-vuotiaana, nyppimättömillä kulmilla.
Alemmassa kuvassa taas 43-vuotiaana, kulmat nypittyinä.

5 kommenttia:

  1. Ostitko ihan apteekista tuota öljyä. Muistan joskus kuulleeni, että kasvattaa ripsiä, mutta hienosti on tehonnut kulmiinkin. Itse kuulun niihin nyppijöihin ja kovin on surkeat kulmat. Ja ripsetkin katkeilleet....eli ainon ostaa tuota risiiniöljyä!

    VastaaPoista
  2. Uskomatonta, mutta pakkohan se on uskoa kun omin silmin näkee, minäpä aion kokeilla samaa, josko minullekin auttaisi, vaikka minulla on jo 60 luvun lopusta ollut kapeat kulmat, eivätkä enää kasva, mutta,,,,,,

    VastaaPoista
  3. Ihan mieletöntä! Voiko se todella auttaa noin kovasti? Mun on pakko kokeilla! Kiitos kun vinkkasit :)

    VastaaPoista