perjantai 16. kesäkuuta 2017

Keämökittömän kesäparatiisi

Meillä ei ole kesämökkiä ja usein huomaan harmittelevani asiaa.
Sitten taas katselin ympärilleni kotona ja totesin, että hei, meidän kotimmehan näyttää ihan kesämökiltä! Ja meillä on ranta jonne voimme mennä, meri jonne voimme pulahtaa, kasvimaa jossa möyriä!
Että vaikka se kesämökki olisikin ihana asia olla olemassa, niin kuitenkin kun sellaista ei ole niin oikein hyvä näinkin :)

Meillä alkoi koulujen loputtua kesäloma ja voi miten nautimme ja olemme! Ekan viikon vaan loikoilimme ja palauduimme ja nyt onkin virtaa mennä ja tehdä.

Tässä aamulla katselin lasten ruskettuneita kasvoja, pörröisiä auringon vaalentamia hiuksia ja ajattelin, että tätä se elämän onnellisuus on. Vaikka sitä kesämökkiä ei ole, eikä varaa matkustaa perheen kanssa etelään rannalle loikoilemaan niin tämä on ihanaa juuri tälläisena :)
3 kommenttia:

 1. Niinpä...teillä kaikki ihanuus on lähellä. Ei tarvitse matkustaa mökille, eikä huolehtia siitä, sillä sitäkin se vaatii, huolenpitoa. Ja kotinne on, kuin paras mummonmökki mitä olla voi....värikäs ja kaunis..:)
  Ollaan onnellisia siitä mitä olemme saaneet♥

  VastaaPoista
 2. Ihana on kotinne!
  Olen joskus miettinytkin, mitä teet työksesi, mutta nythän sain vahvan vihjeen, kun kerroit lomasi jo alkaneen samaan aikaan kuin lapsillasikin😊 ..eli opettaja taidat olla sinäkin!
  t. Milla- ope

  VastaaPoista
 3. Näistä kuvista huokuu ihanat lapsuuden kesäillat!
  Luin joskus jostain, että kyseltiin ihmisiltä rakkaimpia lapsuusmuistoja. Ne olivat poikkeuksetta noita hetkiä jossa oltiin vaan ja mitään letunpaistoa ihmeellisempää ei ollut tekeillä. Läsnä oloa vain. <3 :)

  VastaaPoista