perjantai 29. syyskuuta 2017

Ihanaa perjantaita!

Viikko on mennyt hurjan nopeasti ja paljon olemme tehneet.
 Heppatyttömme haluaisi tallille hevosia rapsuttelemaan vaikka joka päivä, mutta ihan joka päivä ei olla ehditty. On liikuttavaa ja ihastuttavaa nähdä miten luonnollisesti tytär on hevosten kanssa, paijailee ja halailee, katsoo hevosta silmiin kuin ymmärtäen mitä tämä ajattelisi.

Olen alkanut harjoittelemaan tatuontien tekoa, intoa on enemmän kuin osaamista :D Mieheni on luovuttanut reitensä harjoitusnahakseni, aika reilua vai mitä? Vähän väliä pyörii mielessä millaisia kuvia olisi kiva tehdä, piirustelen ja tuhertelen paperille, rypistän ja heitän roskiin tehdäkseni lisää.
Nuorena tykkäsin kovasti piirtää ja lukioaikana piirtelinkin paljon, kellarissa on tallessa Skid Row piirustukseni :D Sittemmin ei ole ollut aikaa ja osaaminenkin on ollut vähän niin ja näin, mutta jospa se taas tästä kovalla harjoittelulla alkaisi sujumaan.
Kaikki kunnioitus tatuoijille! Se ei ole helppoa, suoran viivan saaminen ei ole ollenkaan yksinkertaista vaikka se kynällä paperille sujuisikin kuinka helposti!

Huomenna meidän koululla on markkinat, tervetuloa jos mielitte saada kivaa fiilistä ja puuhaa. Ostettavaa on vaikka mitä, käsitöitä, (mm.itsetehtyjä kaurapusseja), leivonnaisia, lapsille paljon erilaista puuhaa. Jos siis olette Helsingissä tai olette tulossa niin laittakaa ihmeessä viestiä niin kerron tarkemmin :)

Ihanaa syksyistä viikonloppua kaikille! Ulkona on jo ihan syksyn värit hei!3 kommenttia:

 1. Kyllä syksy vaan on niin ihanaa aikaa♥
  Ei todellakaan ole tatuointi helppoa...taidettahan siinä tehdään. Itselläni on pieni enkeli/keijukainen vasemmalla olkapäällä. Kivaa, että miehesi antaa sinun harjoitella reiteensä...:)

  VastaaPoista
 2. Tuostahan voi joskus uusi ura aueta, jos opettajanhommiin kyllästyt!
  Ja ihana mies sinulla, ei monikaan antaisi itseään käyttää tatuointiharjoitusalustana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaan tämän, en ole opettaja, valitettavasti :)

   Poista