keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Syksyistä eloa

Moni hehkuttaa facebookissa syksyä, itse en vaan voi yhtyä mukaan tähän koska en nyt niin kovin syksystä pidä, pitäisin mielummin sen ikuisen kesän ja semmoinen kuukauden mittainen joulu siinä välissä ois kiva, eli kesän jälkeen voikin alkaa odottamaan joulua :D
Onhan tietysti villasukat ihan kiva juttu, raikas ilma, kynttilät ja blaa blaa kaikki ne mitä hehkutetaan, mutta kesä, ei sitä voita mikään!

Arki ja syksy nyt  kuitenkin on.
Meillä on kasvimaalla pinaattia ihan hulluna ja sitä riittää takuulla koko talveksi. Eilen keräsin ison kasan ja laitoin pakastimeen. Meillä käytetään aika paljon pinaattia, smoothieissa tottakai muttamyös ruuassa. Ja miten kauniita, vihreitä ja täydellisiä nämä omat pinaatit ovatkaan!

Tässä arjessa meillä oli myös keittiöremppa. Kaikki paitsi kodinkoneet uusittiin. Remontin aikana ihailin lapsia, miten upeasti ja pienenä seikkailuna he ottivatkaan sen, että kaikki oli vähän rempallaan, jääkaappi olohuoneessa, kaupan pinaattilettuja mikrossa, pölyä ja pahvit lattioilla. Aluksi mietin, että hermoilenkohan kauheasti rempan aikana sitä kun kaikki on sekaisin ja keittiötä ei ole, mutta lapset näyttivät heti sen oikean tien suhtautua asiaan, olimme jatkuvalla retkellä kertakäyttöastioista syöden ja mieli säilyi iloisen odottavana. Ei ole ensimmäinen kerta, kun lapseni opettavat tietämättään mulle oikean keinon olla :)

Keittiöstä tuli ihana! Vaikka rakastan värejä kotona niin keittiö on silti mielestäni se, joka pitää olla valkoinen ja selkeä ja sitä tämä on, aivan täydellinen meille.
 

Kivaa keskiviikkoa kaikille :)2 kommenttia:

  1. Todella kaunis keittiö! TYkkään noista vaaleista tasoista....meillä sellaista kirjavaa, puuta jäljittävää laminaattia...vai mitä se nyt on....ei ainakaan puuta. Edellisessä kodissa oli mustat ja niistäkin tykkäsin ja olekin miehelle ehdottanut, että vaihdettaisiin, mutta ei ole uusia pitoja vielä innostunut vaihtamaan..:))
    LApsilla oli varmasti mukavaa olla rekellä kotona..♥

    VastaaPoista