keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Kevätjuttuja

Tykkään kovasti Indiskan jutuista, en tietenkään kaikista. Joskus, kun Suomessa ei vielä ollut Indiskaa oli jotenkin niin luksusta mennä Tukholmaan shoppailemaan Indiskaan :) Ja kannattaa muuten vieläkin joskus, siellä meinaan on vähän eri valikoima kuin meillä Suomessa.

Tässä esimakua Indiskan keväästä, ihania herkullisia kevätvärejä!
Pitkällisen tapettipohdinnan jälkeen tapetoitiin eilen olohuoneen yksi seinä. Tapetiksi valikoitui yllättävä Tapettitalon vihreä Minikukka. En aluksi ollut sinut sen kanssa ollenkaan ja mietin, että nyt tuli virhe valinta, mutta lopputulos on aivan täydellinen meidän olohuoneeseen, en voisi olla tyytyväisempi! Ja se miksi en aluksi ollut sinut tapetin kanssa oli ehkä se, ettei se ollut minun valintani vaan miehen, mutta siis hyvä valinta ja lupaan ja vannon ainakin tästedes luottaa myön mieheni sisustusvalintoihin :)


8 kommenttia:

 1. Indiska on minunkin suosikkikauppa, tosin en voi läheskään joka kerta ostaa mitään, koska ei enää mahdu kotona mitään mihinkään...

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Joo! Me tykätään päivä päivältä vaan enemmän :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää tapetti ja tuo matkalaukun päällä oleva lamppu on ihana!! Joskus miehenkin valintaan voi todella luottaa - ja miksei voisi, sillä sinähän se alunperin valitsit hänet ;-)

  VastaaPoista
 4. Kaunis tapetti. Joskus ne miehetkin on oikeassa=)

  Mullakin on Indiskapostaus lojunut luonnoksissa piiitkään. Pitäisi työntää se pihalle joku pv =D

  Mua kiinnostais se teidän lollipoppi! laitatko mulle viestiä jarnaboo@gmail.com.

  VastaaPoista