tiistai 22. toukokuuta 2012

Kesä on tullut!

Juuri nyt en tiedä ihananpaa asiaa kuin kesä! Tätä on odotettu! Olen selvästi kesäihminen vaikkakin keskellä kylmää talvea syntynyt sellainen :)
Tuntuu, että ihmiset ovat heränneet ja kömpineet koloistaan. Joka puolella näky nurmikolla lojuvia ihmisiä. Nautitaan lämmöstä, yhdessä olosta, jätskistä :)

Me ollaan ulkona kesäisin paljon, sisällä käymme vain syömässä ...no joo eikä oikeastaan aina edes niinkään vaan otamme syötävät mukaan.

Kesäisin lapset ovat likaisia. Pienet naamat ja kädet sottaisina hiekasta, jätskistä ja kuten meidän Freijalla voikukista joita tykkää nuuhkia ja sitten on koko pieni nenännöpö ihan keltainen :)
Kesälapsilla on sottaisina myös vaatteet ja toisinaan polvissa haava joka parannetaan suukolla ja laastarilla.
Kesälapset kaatuvat väsyneinä iltaisin sänkyyn touhuiltuaan iloisina koko päivän :)Viime kesästä sen verran, että se oli ihan liian nopeasti ohi.
Nautitaan tästä kesästä rakkaidemme kanssa :)

2 kommenttia:

  1. Nautitaan todellakin kesästä! Ihanaa, kun illat valoisia, päivät lämpimiä... mukavaa pihalla touhuilua ja oleilua, puutarhan laittamista ja hoitamista... Ihanata! Pitää todella tämä kesä viettää yhdessäolosta nauttien, kun vielä olen lasten kanssa kotona. Syksyllä edessä töihin paluu ja erilaisen arjen alkaminen. Aurinkoa teidän kesäpäiviin! :D

    VastaaPoista