perjantai 11. toukokuuta 2012

Lampaantalja

Pesin tänään lampaantaljamme. Käsin kylppärinlattialla hangaten ja nyt se on saunassa kuivumassa ja koko sauna haisee lampaalle! NICE! En ole sitä aiemmin pessyt, joten jännittää lopputulos, menikö pilalle, tuliko ihan hyvä, puhdistuiko edes?
Miten te olette pesseet lampaantaljojanne?

Meillä ei ole olkkarissa mattoa ollenkaan. On ollut. Ihana valkoinen pörröinen ja sitten iiiiiso ihana puuvillainen, valkoinen ja mun lemppari. Mutta valkoinen matto ja viisi lasta, joista kolme teini-ikäistä poikaa ja kaksi pientä keksinmurustajaa on toivoton yhdistelmä! Ja valkoinen sen pitää olla tai sitten ei mattoa ollenkaan, eli ei sitten mattoa ollenkaan. Onhan se helpompi pyyhkiä kostealla, kun ei sitä mattoa ole.
Jostain syystä pienet tykkäävät useimmiten katsoa lastenohjelmat mielummin lattialla kuin sohvalla istuen ja siksi meillä on lampaantalja siinä telkkarin edessä. Nyt oli tullut aika pestä se :)

Huomenna on Helsingin siivouspäivä. Jokainen voi laittaa oman myyntipisteensä, kantaa itselle ylimääräiset vaatteet/tavarat mihin tahansa kadunvarteen tai pihalle ja myydä tai antaa pois. Tarkoitus oli pystyttää yhden naisen kirppis meidän pihalle, mutta sää taitaa olla toista mieltä, valitettavasti.

Onneksi meillä on täällä huomenna jokavuotinen kalastustapahtuma, pieni kilpailu mihin voivat kaikki halukkaat osallistua ja Eemeli innokkaana kalamiehenä aikoo mennä isin kanssa kalastamaan, me tytöt taidetaan seurata vierestä :)

On ihan huippua kun kaupunki herää keväisin ja kevät ja kesä on pullollaan kaikenlaisia kivoja koko perheen tapahtumia.
Helsinki <3 Tähän ei vissiin saa tehtyä sydäntä :D

Mukavaa viikonloppua ja rakastavaa äitienpäivää kaikille äideille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti