perjantai 6. heinäkuuta 2012

Virkattua laukkua ja perjantaita


Tein ystäväni suloiselle pienelle tyttärelle laukun ja toivottavasti on neidille mieleinen :)

Freijallani on näitä jo vaikka kuinka ja vaikka minkä värisiä, hän kun on höpsähtänyt laukkuihin ...ja aurinkolaseihin ja kenkiin, kuten pikku naisen kuuluukin :)

Jos jotakuta kiinnostaa pikkuinen virkattu laukku niin mielelläni teen :) Väritoivomuksia saa tietenkin esittää. Hinta 15 € Vuoreksi ompelen ihan puuvillakankaan, laukkuun sopivan värisen, toki saa ihan erivärisenkin! Jos kiinnostusta löytyy niin s.postiin viestiä :)


Tänään näyttää tulevan taas ihanan lämmin päivä ja mikäs sen parempi! Rannalle taidetaan kohta suunnata kera eväiden ja vesipullojen.
Koitan saada kuviakin napattua :)

Lämpöistä perjantaita!6 kommenttia:

 1. Juu kiitos, voisin tilata tuollaisen ihanuuden itselleni. Saisikos kantohihnan pidennettynä..:)Palaan asiaan kesän jälkeen tai elokuussa vaikka jos sopii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palataan asiaan :) Kantohinan saa niin pitkäksi kuin haluaa ja aikuiselle tekisin laukusta vähän isommankin :)

   Poista
  2. Nokiva kuulla.Ihan pikkulaukku kävis mulle hyvin. Kun aina roikutan jotakin pussia olan yli, johon mahtuu vaan ne pakolliset avaimet,kännykkä ja pieni kukkaro.

   Poista
 2. Söpö laukku!

  Ja ihana se lehtijuttu. Miten mä niinku olin ihan ajatellut, että asutte jossain vanhassa puutalossa...olet kyllä upeasti laittanut Teidän kodin. Mietin vaan, kun siinä jutussa oli veikkailtu, ettei talossa ole miestä, niin ajattelin, että meillä kävisi kyllä varmaan samoin, ellei sitten mun miehen bassojen ja bassokaappien takia ajateltaisi, että talossa asustelee myös mies.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me mietittiin tota juttua miehen kanssa kovastikin ja oltiin molemmat sitä mieltä, et aika kaavoihin kangistunutta kyllä, ettei mies viihtyisi "tälläisessa" kodissa...viihtyy, kun yhdessä kuitenkin laittelemme :)

   Jaa,jaa, vai on sunkin mies basisti, niin munkin :D

   Poista
 3. Liikaa ehkä stereotypiohin kallistuneita nuo lehden "salapoliisit". Eihän se miehisyyttä keneltäkään pois vie, jos kodissa on kaunista. Meilläkin yhdessä laitellaan, vaikka suunnitelmat ehkä enemmän minulta tuleekin. Keskiviikkona kannoin kotiin keltaisen radion keittiöön, ja mies vaan tuumasi, että olisi hän pinkinkin kestänyt. =D

  Ja basisti tosiaan minunkin mies.

  VastaaPoista