keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Rannalla

Mihin nämä päivät hurahtavat!
Meillä herätään aamuisin lomasta huolimatta viimeistään puoli kahdeksalta, eli päivää on siinä vaiheessa vielä reippaasti jäljellä, mutta silti yks kaks havahtuu, että heeei, meidänhän pitää välillä mennä sisälle syömäänkin! Jos ei siis ole eväitä mukana ulkona. Yksi kesän parhaita puolia on juuri se ulkosalla syömisen mahdollisuus ja ihanuus :)

Eilen olimme rannalla. Jotenkin luulimme, että on oikein lämmin rantapäivä muttei ollutkaan vaan tuuli, oli isoja aaltoja ja aluksi taivas on hyvin pilvinen. Eemeli ja Freija halusivat kuitenkin uikkarit päälleen, sain houkuteltua hupparinkin. Josssain vaiheessa, kun aurinko pilkotti hupparit heitettiin viltille ja sännättiin veteen. Itse en uskaltanut, koska vesi oli oikeasti kylmää, mutta lapsia se ei haitannut yhtään :D

Sorsaemo tuli poikastensa kanssa hyvinkin lähelle meitä, jopa viltille asti napsimaan murusia eväistämme ja yksi poikanen alkoi nokkimaan eväslaukkuakin :) Olivathan ne aikamoisen suloisia ja lapsista oli kivaa, kun olivat niin kesyjä ja tulivat lähelle.

Katselin juuri säätiedotusta, loppu viikko näyttäisi olevan ihan rantsuilma :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti