torstai 26. heinäkuuta 2012

Kallion kirppis ja lentokoneita kaltseilla :)

Tänään olimme Kallion puistokirppiksellä, ihmisiä oli VALTAVASTI ja tavaraa oli vielä VATAVAMMIN!
Läheskään kaikkea emme ehtineet tai päässeet ihmispaljoudelta katsomaan. En myöskään saanut otettua kuvan kuvaa, koska ei ollut aikaa kaivaa kameraa esille, kun piti vilkuilla joka suuntaan hullun kiinnostunut kiilto silmissä!! :D Kai te ymmärrätte!

Teimme kuitenkin muutamia hyviä löytöjä: Eemelille pieni djemberumpu, Freijalle laukku (me hukutaan kohta neidin laukkuihin!!), yhdelle isoista pojista Elementin t-paita, mulle Vansin tennarit, mekko ja kuulemma puolalainen jauhokippo ja miehelle kaksi cd:tä.







Tosiaan, ihan liikaa jäi katsomatta, mutta rattaiden kanssa siellä ei päässyt liikkumaan. Sovimme jo, että ensi kerralla menemme miehen kanssa kahdestaan ja pidemmän kaavan mukaan :)

Kotiin päästyämme söimme pikaisesti ja lähdimme Vantaan kaltseille katselemaan lentokoneita. Se oli isoimman isoveljen lahja muutaman päivän päästä 7v.täyttävälle pikkuveljelleen <3
Musta aika hieno ajatus ja eihän sen lahjan tosiaankaan tarvitse aina olla tavaraa! Eemeli tykkäsi kovasti ja oli hyvin onnellinen tälläisestä lahjasta ja halasi isoveljeään kovasti <3

Lentokoneita ei kyllä koskaan kyllästy katselemaan :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti