keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Jono, oksa ja sukat

Mihin ihmeeseen nää päivät oikein katoavat! Tietääkö joku?
 
Ensin on aamu, herää puoli seitsemän aikaan ja juo kaksi isoa kupillista kahvia, sitten on pitkin päivää kaikenlaista ja höyryää edes takaisin ja sitten onkin jo ilta iltasatuineen ja lauluineen.
Villasukat jalkaan ja sohvalle teekupillisen kanssa tyhjentämään aivoja jotain ihan turhaa katsellen.
Telkkarista ei muuten paljoa hyvää ohjelmaa tule vai onko sitä sitten niin kranttu. Ne must ohjelmat ovat tietty Täykkärit ja myös Olipa kerran ja Dallas.
 
Onko teillä jotain must see ohjelmia?
 
Tänään kävin Freijan kanssa Kampissa tarkoituksena ostaa edullista, siis törkeän edullista leipää ja kananmunia. Se oli tarkoitus, mutta siihen se jäikin. Ihmisiä oli valtavasti! Jono oli kiemurainen ja kiemurteli Lasipalatsin kulman taakse, melkein liikennevaloihin! Ja koska aikaa oli vain tunti Eemelin koulusta hakemiseen en voinut jäädä jonottamaan...no en ehkä olisi muutenkaan jäänyt, koska tosta jonosta ei ihan hetkessä olisi selvinnyt!
 
Ajatus oli hyvä kuitenkin ja on aika huimaa millaisia hintoja välistä vedetäänkään.
 
 
 
 
Kotona olen laitellut pikkuisen joulua. Tähdet ovat jo ikkunoissa ja ulkoa keräsin oksan jossa nyt roikkuu koristeita, pöllö ja sydän ovat tekemiäni :)
 
Mä olen ihan jouluhullu ja meillä se alkaa jo viimeistään marraskuussa, siis ihan viimeistään :D
On ihanaa pikku hiljaa laitella enemmän ja enemmän jouluisaa, kuunnella joululauluja, lauleskella itsekin niitä lasten kanssa, ajatella joulun tuoksuja ja makuja ja ja ja...kaikkea ihanaa!
 
Kaupan kassalla pari joululehteä ostaessani huokailin ääneen miten ihanaa on, kun joulu tulee ja kassanainen sanoi inhoavansa joulua. Eikä muuten ole eka kerta, kun kuulen jonkun inhoavan joulua.
Mistäköhän se johtuu? Koska itse jouluhöperönä en vaan voi tajuta! :)
Siis ei mulla liiallisuuksiin se hössötys mene, pysyy hienosti aisoissa kuitenkin :)
 
 
 
Sain kuin sainkin aikaiseksi itselleni villasukat! Eriparia tarkoituksella :)
Eemeli jo kertoi toivovansa keltaisia (Eemelin lemppariväri) itselleen.
 
 
 
Mukavaa loppuviikkoa, kohta onkin jo taas viikonloppu, ihanaa!

3 kommenttia:

  1. Minulta oli mennyt tämä halvan ruuan häppeningi ihan ohi - kuulin vaan töissä ohimennen, että siellä lähes JAETTIIN ruokaa, kun oli niin halpaa. Tiedätsä mitä ne maksoi? Munat olisi kelvannut mulle, mutta ei - istuin nahkeassa toimistossa all day long...

    VastaaPoista
  2. Leipä oli kuulemma 20cnt ja kanikset 80cnt. Mutta vain 1000 oli niitä halpoja tuotteita jaossa ja se jono tosiaan oli uskomaton!. Ei toivoakaan, että olisi päässyt lähellekään.
    Oltiin siellä klo 11, kun koko juttu alkoi ja jono oli siis tuollainen jo silloin...kuinkakohan aikaisin ihmiset ovatkaan menneet jonottamaan.

    VastaaPoista