lauantai 3. marraskuuta 2012

Kirjamainostusta :)

 
Ensi vuoden alkupäässä ilmestyy mielenkiintoinen kirja. Kirja jollaista ei ole aiemmin ollut ja jollaista on uskoakseni kaivattu.
 
 
Täältä voi tulevaa jo kurkata :)
Kirja kertoo 32 erilaista tarinaa tatuoinneista, naisten tatuoinneista. Naiset kirjassa ovat iältään 16-63  vuotiaita. Kuvia tatuoinneista on paljon :)
Mulla on suuri kunnia olla mukana yhtenä näistä 32 naisesta. Kiitos siitä kuuluu Jennylle <3
 
Kuvausten jälkeen tatuointini ovat lisääntyneet ja tulevat vieläkin lisääntymään, toivoakseni paljon!
Tällä hetkell koen tatuointikriisiä, eli mielestäni mulla on niitä ihan liian vähän ja tyhjät, paljaat kohdat näyttävät sen verran silmiin pistävän alastomilta, että niihin olisi saatava täytettä mahdollisimman pian!
 
Isäni sanoi aikoinaan, ettei voi ymmärtää miksi rumennan itseäni näin.
Äitini mielestä tatuoinnit ovat kamalia ja rumia.
Mummini kummastelee miten sillä niin paljon niitä onkaan.
 
Joskus olin Stockalla töissä ja muistan miten kesä kuumallakin piti olla pitkähihainen paita päällä, ettei vain tatuoinnit näy. Ajat ovat muuttuneet ja nyt Stockan myyjilläkin saa olla tatuoinnit näkyvillä. Katsokaa ensi kerralla herkkuun mennessänne kalatiskin miesmyyjää, jolla on kaulakin tatuoitu :)
 
Moni myös on sanonut ettei tule saamaan mitään töitä tatuointieni takia. Aika vanhanaikaista ajattelua. Uskon, että monella on tatuointeja piilossa puvuntakin alla ;)
Nyt olen töissä sisustus/vaateliikkeessä ja tatuointini saavat näkyä, niitä ei tosiaan tarvitse peitellä mitenkään ja tatuoitujen sormien takia se olisi aika vaikeaakin.
Vielä en ole töissä ollessani saanut ikäviä kommentteja (no, enhän ole kauaa ollutkaan ja nyt sairiksella!)
Ikäviä kommentteja olen kyllä muuten saanut, vanhemmilta ihmisiltä hyvinkin rumia ja henkilökohtaisia mikä on uskomatonta koska mulla on ollut pienet lapseni mukana jotka ovat kuulleet :/ Ja mummotko sitten muka hyvä käytöksisiä! Pah!
 
Suurimmalla osalla tatuoinneistani ei ole sen syvällisempää merkitystä.
Merkitys on mieheni nimellä kämmenselässäni.
 

Merkitys on myös koko käden tatuoinnillani, jossa on kaikkien viiden lapseni nimet ja syntymäajat (ja paljon kukkia) Rakkaimmat ja tärkeimmät ihmiseni <3

 
Merkitys on myös tällä tatuoinnillani, jossa on ainoan tyttäreni nimi. Ruusunnuppuni, joka syntyi keskosena ja jolla vauvana epäiltiin pahanlaatuista syöpäkasvainta.
Päätin, että oli asia miten oli, kun kaikki tutkimukset on tehty otan tatuoinnin, jossa on nuppuseni nimi, sydän ja ruusunnuppuja <3
Loppu hyvin, kaikki hyvin :)
 
 
Muilla ei sitten olekaan mitään merkitystä, ei tarinaa, ne vaan ovat mielestäni nättejä, kivoja, ajatus on hyvä, tärkeä tai jotkut ihan vaan päähänpistoja :D
 
Tässä tatuoinnissa on kamala musta aurinko jonka otin joskus Kanariansaarilla ja koska uin ja olin auringossa heti se ei tosiaan ole hyvä! Haalea ja värit lähtivät reippaasti. Sitä on muutamaan otteeseen korjailtu, mutta eipä auta.
Freija-Jumalatar sopii kuitenkin hyvin tähän ja kamala musta aurinkokaan ei enää niin häiritse :)
 
Osasta onkin jo aiemmin ollut täällä kuvia :) Ja osa on piilossa, ei kuvattavissa :P
 
Ja en osaa vielä järjestellä näitä kuvia hienosti vierekkäin, aina menee jotenkin ihan kummasti ja ei oikeastaan ole ollut aikaakaan opetella sitä juttua, mutta lupaan paneutua siihenkin asiaan! Nyt nämä kuvat ovat tökerösti pötkössä, äst!

 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentti:

  1. Vau! Hieno juttu, että olet päässyt mukaan kirjaan. Mulla ei ole tatuointeja itsellä, mutta ei haittaa jos muilla on :) Ei kannata välittää muiden mielipiteistä tässä(kään) asiassa.

    VastaaPoista