tiistai 20. marraskuuta 2012

Meikkaamattomana

Blogeissa pyörii haaste, johon päätin vielä nyt ennen nukkumaan meno tarttua koska haaste on mielestäni huippu hyvä. Haasteessa pitää kuvata itsensä ilman meikkiä ja laittaa se tietenkin kaikkien nähtäväksi.

Kuvassa olen juuri iltapesulta tulleen, nuhaisena, tukkoisena, kuumeisena eli ei paljon naurata ja iPhonen kameralla kuvattuna, kuten teen nyt ensimmäisen postauksenikin iPhonella.

Meikkaaminen on kivaa toisinaan ja toisinaan taas ei. Kesäisin en meikkaa paljoakaan, kun taas syksyllä ja talvel meikkaan enemmän.
Huulipunaa en vaan osa käyttää ja se harmittaa koska musta olisi kiva laittaa ihania huulipunia, syvän punaisia, upeita! Silti tunnen oloni tosi tyhmäksi ja laitetuksi, jos huulillani on punaa, tuntuu että kaikki katsovat, vaikka tuskin katsovat.
On myös päiviä jolloin meikkaaminen ärsyttää ja silloin en vaan meikkaa :)
Enkä edes tiedä muutunko meikeillä paljoakaan, kun värini ovat niin tummat muutenkin enkä meikatessani meillaa vahvasti.

4v tyttäreni rakastaa penkoa meikkipussiani ja meikata. Joskus hän siis saa sutia poskipunaa poskilleen ja laittaa huulipunaakin, kuten varmasti moni muukin pikkutyttö :)
On suloista katsoa miten tosissaan hän on meikatessaan.
Haluan kuitenkin luoda tyttärelleni terveen suhtautumisen kasvoihinsa, kertoa, ettei tarvitse meikata, että luonnollisenakin on kaunis. Mutta nämä asiat eivät vielä ole ajankohtaisia, vielä hän sa huoletta tuhrata suppusuutaan huulipunalla :)

Tutkikaa blogeja sillä silmällä, että montako meikkaamatonta naamaa löydätte ja tarttukaa haasteeseen :)
Mäkin uskalsin! :D

3 kommenttia:

  1. No nätiltähän sinä näytät! Minulla on sama juttu huulipunan kanssa, tunnen itseni liian meikatuksi jos on huulipunaa. Sitten keksin hyvän ratkaisun, koska kuitenkin välillä on kiva olla huulistakin huolitellumpi. Käytän huultenrajauskynää, ei liian kirkkaan väristä. Täytän sillä myös huulet niin väri pysyy kauan. Sitten hiukan huulirasvaa (kynä kuivattaa, kuten myös huulipunakin)ja lopuksi huulikiiltoa! Arkikäytössä pelkkä huulikiilto riittää.

    VastaaPoista
  2. Upea olet! Ja kiva nähdä kasvot blogin takaa. =)
    Olet ihanan tumma ja kasvoillasi on väriä vaikka ei meikkiä olekaan. Toisin kuin minulla, olen kuin "kuollut muumi" ilman meikkiä. Ja varsinkin aamuisin kun kasvot aina kamalan turvonneet pari ekaa tuntia.

    VastaaPoista