lauantai 15. joulukuuta 2012

Tapettirakkautta!
Makuuhuoneen tapettia ollaan mietitty jo pitkään ja mielessä ja aikomuksessa on ollut vaikka mitä. Kirsikkapuusta ollaan miehen kanssa molemmat pidetty ja se olikin ajatuksena, mutta tummana.

Yksi päivä piipahdin ihanassa koti360 liikkeessä ja nähdessäni tapetin, oli se rakkautta ensi silmäyksellä! Tapetissa on sopivasti itämaisuutta, vanhanaikaisuutta, tunnelmaa, sekä hämyistä, että raikasta. Eli ihan täydellinen meidän makkariin!
Tapettitalosta saatiin vielä jämärulla edullisesti ja mikäs sen parempi, rahaa ei mennyt paljoakaan. No uusi liisteri piti ostaa.

Eilen illalla tapetoitiin loput. Laitettiin pienet nukkumaan, avattiin loistava luomu punaviini ja alettiin tapetoimaan. Hauskaa oli, todellakin :D
Eli suosittelen...kun alatte tapetoimaan niin ostakaa ihmeessä  pullo hyvää punaviiniä ja nauttikaa se mielellään vielä äidin vanhoista kristallilaseista niin on juhlavampaakin! :)
 
Ah, mä sitten rakastan tota tapettia ja meidän makkarin tunnelmaa nyt! Mustat verhot sopivat talveen ja hämyisyyteen, kesällä sitten taas valkoiset verhot.
 
Ja nyt sohvalle villasukkia kutomaan ja telkkaria töllöttämään :D
 
Tunnelmallista lauantai-iltaa kaikille :)
 


1 kommentti:

  1. Aivan ihana toi tapetti! Mä taidan kans haluta tapetoida meidän hallin uudestaan jollain tapettitalon tapsulla.Mä vaan niin tykkään niistä sikana!

    VastaaPoista