sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Uusi vuosi

Tämä vuosi lähenee loppuaan ja uusi tekee tuloaan.
Tässä vuoden loppuessa on tullut mietittyä paljonkin ihmissuhteita, omaa itseään, olemistaan, mitä haluaa ja mitä ei halua.

Facebookissa tein jo päätöksen, etten valita. Aika vähän valitan muutenkaan, mutta en enää sitäkään vähää, niin yritän ja yleensä, jos jotain päätän seison sen takana.
Moni ihminen valittaa oikeastaan aika turhasta, ovat ehkä niin tottuneita siihen, ehkä se on osa luontaisaa keskustelua, siis se, että valitetaan, ehkä se on helpompaa, ehkei sitä edes itse huomaa.
Olen huomannut miten valittaminen saa itseni ärsyyntymään (tiedän,kasvunpaikka) ja miten negatiivisuus syö energiaa ympäriltä. Negatiivisuus on niiiin tarttuvaa! En halua sitä enää ja tähän ikään mennessä alan tajuamaan, että mulla on oikeus valita ihmiset keitä haluan ympärilleni.
Tähän ikään mennessä olen myös huomannut sen, että ystävät ovat mulle tärkeämpiä kuin suku...outoa ehkä, mutta niin se on! Ystävät ovat niitä, jotka tukevat, jeesaavat, lohduttavat. Perhe onkin sitten asia erikseen ja se on aina kaikki kaikessa, onhan se tatuoitu dekoltee alueellenikin :)

Meillä on kaikilla vapaus ja oikeus valita ympärillemme ihmisiä, jotka eivät syö omia energioitamme, pidetään siitä oikeudesta kiinni :)
Nyt on aika muuttaa ne asiat mitkä vaivaavat, ne mitkä ovat vialla, jos sellaisia on

Olkoon ensi vuosi kaikille edellistä lempeämpi, vieläkin ihanampi, olkaamme itse kaiken rakkauden arvoisia, nauttikaamme jokaisesta päivästä ja niistä rakkaista ympärillämme :)
Eiks niin???! :)
Puss!


Joulukuusi sai lähteä, mutta kauneimmat koristeet päätyivät vielä hetkeksi oksaan.


Ensin tehtiin lumiukot ja akat...


Sitten piti vahdata ikkunasta ettei kukaan niitä riko.


Tarkkana pitää olla


Iltaulkoilua vielä


Eemeli hyppää lumikinokselta. 

6 kommenttia:

 1. Naulan kantaan!
  Negatiivisuuteen on mailman helpointa lähteä mukaan, joskus vaikka itse ei oikeasti edes ajattelisi niin. On vaan helppo lähteä louskuttamaan asioista jonkun kanssa. Jossain on kuitenkin raja, hyvän maun raja.
  Paljon vaikeampaa on olla seurassa se, joka ei lähde negatiivisuuteen ja loan heittoon mukaan. Olla "esimerkkinä" muille ja pitää suunsa kiinni. Aika äkkiä muut saattavat jopa toimia samoin. Ja tämä ei ole jeesustelua, vaan ihan faktaa. Been there, done that, molemmissa tapauksissa;)

  Hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 2. Ystävät ovat tärkeitä, eikä ihmisellä voi mielestäni olla liikaa ystäviä. Mulle myös suku on tärkeä, meillä on iso suku, mutta myös tosi tiivis ja läheinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on käynyt niin, että iän myötä ystävien merkitys on korostunut :)

   Poista
 3. Carrien viisain sanoin: The most important thing in life is your family. There are days you love them, and others you don't. But, in the end, they're the people you always come home to. Sometimes it's the family you're born into and sometimes it's the one you make for yourself. Huomioi varsinkin viimeinen lause.

  Mäkin muuten olen päättänyt lopettaa valittamisen, tai ainakin vähentää huomattavasti.

  VastaaPoista