perjantai 11. tammikuuta 2013

Ostoksia

Tein eilen ja tänään niin hyviä ostoksia, että on jaettava ne kanssanne.

Tigerista ihanan näköisiä muropaketteja! Näitä ei vaan voinut vastustaa ja eipähän ollut hinnallakaan pilattu, kuten ei Tigerissa mikään :)
Sisältö on ihan normi Corn flakeseja.
Luulenpa vaan, että kun sisältöä näissä ei enää ole niin täytän ne uudestaan ja uudestaan, koska nämä vaan ovat niin hauskoja!


Tigerista myös teetä ja mikä yllätys myös vihreää teetä, joka on mun lempparia :)
Lapsia ajatellen ostin kamomillateen.


Popista takit Eemelille ja Freijalle. Olin kerrankin ajoissa ja sain edullisesti hyvät mistä olen huippu tyytyväinen!! Yleensä ostan normaali hinnalla ja sadattelen mielessäni, että miksi en ostanut alesta...nyt olin kerrankin viisaampi ja taputan itseäni selkään siitä hyvästä :)

Freija sai hatunkin ja villapaidan, joka ei ole kuvassa.
Riikka kirjoitti siitä miten villa on loistava materiaali suoraan ihoa vasten ja kyllä, sitä se on!
Eemelillä on jo ennestään Popin villapaita ja alushousut ja nyt sai Freijakin. Siinä ei tosiaan muutaman asteen pakkasella tarvitse muuta kuin sen villapaidan ja takin! Helppoa pukemista :)
Ja itsestäni tuntuu hyvältä, kun lapsilla on lämmintä ja luonnollista päällään.
Ehkä ikä tekee tehtävänsä, mutta en nykyään oikein tykkää keinokuiduista lapsilla, puhdas villa ja puuvilla tekevät tälle mammalle paljon paremman mielen :)

Freijan takin kanssa venkslasin, koska ostin ensin punaisen. Mutta koko illan sitä kotona katseltuani alkoi se punainen tökkimään. En pidä punaisesta kauheasti (vaikka Freijalla onkin muutama punainen mekko ja paitoja ja sukkiksia), mutta siis isoina pintoina en tykkää ja takissa se näköjään häiritsi jo niin paljon, että tänään aamulla oli käytävä vaihtamassa pinkkiin.
Ja kyllä, se on enemmän meidän väri!
Kuulun myös nihin joiden mielestä punainen ja pinkki/vaaleanpun.eivät sovi yhteen ja Freijalla on paljon pinkkiä ja vaaleanpunaista. Pakko tosin on ollut välillä antaa mennä vaan, kun neiti on niin onnellisena yhdistänyt vaaleanpunaiseen mekkoon punaiset sukkikset :D Onneksi pukeutuminen, eteenkään lasten ei ole niin vakavaa! :D

Eemeli tykästyi takkinsa keltaisiin vetskareihin, keltainen kun on Eemelin lempiväri, oranssin ja vihreän ohella ;)
 
Olen tyytyväinen ostoksiini :)
 
Oletteko te käyneet aleissa ja mitä on löytynyt?
Kyllä niitä kannattaa nyt hyödyntää, jos tarvitsee jotain :)
 
Leppoisaa iltaa kaikille ja ihanaa viikonloppua!
Huomenna me menemme luistelemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti