lauantai 26. tammikuuta 2013

Viikonloppua ja hölötystä vaan

Viikonloppu kuvina.
 Pää humisee tyhjää, asiaa on paljon, muttei mitään fiksua ja sitten liian fiksua. Suunnitelmia on paljon, toteutusta toistaiseksi vähän. Haluaisin opiskelemaan.

Yhden viisaan päätöksen tein: helmikuu on ostolakkoa, en osta mitään, paitsi elintarvikkeita. Hmmm. lasketaanko tatuointi? Sovitaan, että ei :P Koska ollessani noidannuolen kourissa varasin ajan tatuointiin :D

Maaliskuun aikana ostamme sitten kaiken tarvitsemamme Ruohonjuuresta ja Lidlistä, ihan vaan huviksemme päätimme näin. Kiva katsoa miten vaikuttaa kauppalaskuun vaiko mitenkään!

Tosin tarvitsisin juhlamekon ja Minna Parikan korkokengät ja ihan oikeasti tarvitsisin ne koska maaliskuussa on eräs once in a lifetime tilaisuus. Milloin sitten ostan ne, jos helmikuu on ostolakkokuu ja maaliskuussa Lidlistä ja Ruohonjuuresta on varmaan mahdotonta moisia löytää... se onkin jännä juttu ja odotan innolla miten maailmankaikkeus asian järjestelee mulle parhaaksi <3 Olen luottavainen :)Eemelin ja Freijan itsetekemä suklaakakku armeijasta lomille tulleelle isoveljelle <3


Ratikassa on luksusta juoda pillimehua (meidän lapsiparat ei pahemmin mehuja saa) :D


Kolme Freijalle tekemääni mekkoa


Meillä saa laitaa kaikki keittiöntuolit jonoon ja leikkiä :)

Mies tekee pizzaa ja pienet nukkuvat jo, sauna on vielä päällä joten taidan mennä ottamaan löylyt  ihan omassa ylhäisessä seurassani ja kaivautua sen jälkeen sohvalle pizzaa syömään :)

Rentouttavaa lauantai iltaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti