lauantai 2. helmikuuta 2013

Kiukku katosi! :)

Aamulla heräsin kiukkuiseen tunteeseen. Olin nukkunut huonosti ikkunan alla kolistelevan lumiauran takia, pää oli kipeä, lapset kiukuttelivat, oli sekaista, ärsytti heti kaikki.
Teki mieli mennä takaisin nukkumaan.

Kolmen kahvikupillisen jälkeen päätin antaa piupaut kiukulle, joka oli ihan turhaa (mutta onneksi ah niin luonnollista eteenkin äideille huonosti nukutun yön jälkeen) Lähdimme ulos hiihtelemään ja kiipeilemään lumikasoissa.

Ulkoilmalla ja lasten riemulla on uskomaton vaikutus, ei vaan voi kiukuttaa! Kuinka voisi kiukuttaa, kun nöpönenät katsovat punaposkisina hymyillen ja ulkona on upea, kirpeän raikas talvi-ilma! :)Pullan leipomistaKotiin päästyämme aloin siivoamaan meikkejäni...niitä ei paljon ole! Ja siinä siivotessa tuli ajatus meikata, meikkasinkin sitten vähän enemmän :D
Meikkasin sokerikalloksi vain toisen puolen, koska niitä meikkejä ei tosiaan paljon ole (pitää ehkä joskus ostella uusia meikkejä niin tämäkin onnistuisi paremmin)
Freijan mielestä olin kuulemma upea! :D

Tämän jälkeen oma fiilis oli vieläkin parempi ja aamun kiukutus oli todellakin tipotiessään. Joskus voi olla hölmö...tässäkin iässä :)

Ainiin, muutin ulkoasua hieman. Onko ihan jees? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti