torstai 21. helmikuuta 2013

Maalia!

Pitkään aikaan ei olekaan maalikäsi viuhunut, mutta nyt tekee mieli tarttua sutiin ja sutia jotain ihanaa keväistä maalia johonkin!

Olkkarin seinään ehkä ja ehkä myös makkarin.
Meillä on olkkarissa Tapettitalon vihreä minikukka tapetti

 
Kaksi seinää on tapetoimatta ja siinä on valkoinen Ektorp kulmasohva edessä. Sävyiksi mietin jotain tälläisiä, koska tulisi käydä yhteen tapetin kanssa.
 


 
JOS ostaisin maalia ison purkin niin voisin sutia samalla maalilla makuuhuoneen yhden seinän joka on vailla tapettia. Muilla seinillä onkin tämä:
 
 
Mikä maali teistä sopisi parhaiten noihin molempiin tapetteihin? :)
 
Nyt ulos pulkkailemaan :)
 
 

6 kommenttia:

 1. Oletko kokeillut värilastuilla? Minusta nämä netin värit ovat vähän enemmän väärässä, kuin ne paperilappuset. Keskimmäinen vihreä sopii minun mielestäni parhaiten ylempään kukkatapettiin, mutta alempaan kukkatapettiin sopisi kuitenkin paremmin alin vihreä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ehkä fiksua ostaa kaksi eri maalipurkkia :D

   Poista
 2. Itse laittaisin jonkun vastavärin niin korostaisi noita tapetteja eli en ollenkaan vihreää. Tai vaikka vanha roosan sävy... Mutta olenkin tällainen "jos ei ole hyvä sävy niin maalataan uudestaan" eli maailman huonoin antamaan pitäviä ehdotuksia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, totta! Olet oikeassa :) Mikä on oliivin vihreän vastaväri?

   Poista
 3. Ihan vastaikään itse maalisävyjä valinneena, suosittelen lämpimästi ottamaan pieniä purkkeja kokeeksi ja maalaamaan niitä joillekkin koepalasille joita voi sit mallata. Netin värit ei ollu nimittäin lähelläkään, värilastuissakin aikalailla eroa..Onnea valintoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, ne ei tosiaan ole oikein samaa sävyä mikä on aikamoisen hölmöä!
   Kiitos :)

   Poista