torstai 7. helmikuuta 2013

Kotikuvia ja muuta

Eilen illalla oli Eemelin koululla vanhempainilta ja taas on tullut todistettua miten upea koulu se on ja miten onnekkaita sekä me, että Eemeli on :)
Eihän sellaisessa ympäristössä voi kun ajatella kauniita ja tuntea hyvää oloa!
Ja mikä suuri etuoikeus näillä lapsilla on kasvaa toistensa kanssa, pienistä eskarilaisista ylioppilaiksi. Väkisinkin muodostuu tiivis ryhmä ja sellainen se on jo nyt!

Olisi kiinnostavaa kuulla mitä mieltä Te olette Steinerkoulusta, millaisia mielipiteitä/kuulopuheita/kokemuksia Teillä on? Sana on vapaa :D


Tapetit pyörivät taas mielessä. Ja mies kävikin ostamassa lisää liisteriä. Jämä tapettirullia on muutama ja kova hinku tehdä niistä jotain, katsotaan mitä keksimme ja siitä sitten lisää myöhemmin :)

Aurinkoista ja iloista päivää toivottelen <3
 


Sotkua ja majan rakennusta lastenhuoneessa :)


6 kommenttia:

 1. En uskalla kertoa kuulopuheitani, ne ovat niitä pahimmasta päästä! Mutta olisi ihan yleissivistyksen vuoksi kiva tietää, että mikä on totta :)

  VastaaPoista
 2. Hahaa :D Ei varmaan mikään :D

  VastaaPoista
 3. Kaverini on köynyt steinerin ja kertoi, että riippuu niin paljon (liikaa) opettajasta millaista opetusta siellä saa. Huonot opet menevät liikaa heikoimpien tahtiin ja muut turhautuvat. Ystäväni sanoi laittavansa oman lapsensa mieluummin tavalliseen kouluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se taitaa olla jokaisessa koulussa. Itse taas harmittelen, etten laittanut isoja lapsia aikoinaan Steineriin :)

   Poista
 4. Heippa!

  On hyvä, että vaihtoehtoja on tarjolla. Yksi sopii yhdelle ja toinen toiselle. Steinerkoulujen ympäriltä ovat hiljalleen "myytit" hälventyneet, kun ihmiset ovat saaneet tietoa lisää ja steinerkoulujen asema on vakiintunut yhteiskunnassa. Peruskoulut ovat lähentyneet kovasti steinerkouluja ja poimineet paljon hyviä pedagogisia oivalluksia omakseen. Se on hienoa.

  Tietämättömyys saa aikaan epäluuloa ja vanhat kuvitelmat "villeistä kouluista" saisivat jo joutaa roskakoriin. Steinerkoulut ovat astuneet upeasti 2000-luvulle :).

  Ja kiitos, Merikuu, on hienoa lukea steinerkouluvanhemman blogia, meillä Suomessa, kun niitä on niin turkasen vähän!

  t. steinerkouluope

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle viestistäsi, oli ilo lukea :)

   Poista