lauantai 20. huhtikuuta 2013

Mikä ihana, ihana päivä!

Mikä ihastuttava päivä tänään onkaan ollut! Aurinko!
Miten se antaakin energiaa ja iloa. Tuntuu kuin koko kaupunki olisi tänään herännyt, kömpinyt ulos kodeistaan haistelemaan aurinkoa, kevättä!
Ihanaa!!
Tänään olimme ulkona...paljon!
Ensin kävin lenkillä aamulla, kuunnellen Toolia ja Kyyriaa ja nautin täysillä pienestä tuulesta ja auringosta.
Kun tulin lenkiltä olikin mies ulkona lasten kanssa ja vaatteet vaihdettuani menin takaisin ulos.

Eemelin luokka on saanut tehtäväksi piirtää vihkoon kaikkia havaitsemiaan kevään merkkejä ja siinä samalla on itsekin havahtunut huomaamaan ja iloitsemaan niistä. Mikä riemu syntyykään lapsille kukasta, joka pilkistää mullasta, kärpäsestä joka pöristelee ohi, lintuparvesta, hanhista vielä jäisessä meressä, nurmikosta joka jo näkyy lumen alta, ilmassa leijailevasta pölystä, kristallin luomasta sateenkaaresta keittiönpöydällä...Lapset huomaavat kaiken ja osaavat aidosti ja riemulla iloita siitä, jopa niistä ilmassa leijailevista pölyistä koska se kuulemma kuuluu kevääseen <3

 
Nautitaan tästä keväästä, joka meillä nyt vihdoin on <3

6 kommenttia:

 1. Olen todellakin onnellinen tästä (lopultakin alkaneesta) keväästä. Mä näin tänään ensimmäisen perhosen ja kärpänen on pörräillyt parvekkeellamme jo pari päivää. Ihan parasta, kun aurinko paistaa ja kevät ja kesä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringolla on kyllä ihmeellisen positiivinen vaikutus...kaikkeen :) Juuri katselin kun joutsen lenteli tosta rannasta :)

   Poista
 2. Kyllä kevät on niin tervetullut jo! Mun blogissa on sulle tunnustus jos haluat sen sieltä napata :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi! Kiitos :) Olen yllättynyt, iloisesti!

   Poista
 3. Hei täähän oli aivan mahtava vierailu!! Jotenkin mä samaistuin sun juttuihin heti ;) Naisen iholla....loistava kirja, meilläkin harrastetaan tatuointeja. Nyt näyttää siltä että saadaan tatskaliike tohon meidän "itäsiipeen". Sen sisustamiseen en kuulemma pääse vaikuttamaan...enpä! ;) Nythän mä jäänkin sitten lukijaks, ihan vissiin!

  VastaaPoista