torstai 4. huhtikuuta 2013

Kenkäkahelin mamman tunnustuksia

Tänään oltiin elämysmatkailulla Itä-Helsingissä.
 Elämysmatkailulla siksi, koska me ei kuljeta metrolla oikeastaan paljon koskaan! Ja koska lapsista metrossa vaan on niin siistiä! Toisen mielestä kivaa ja toisen mielestä jännää :)
Halvat on huvit, mutta en valita. Meillä oli jopa eväätkin, voitteko kuvitella :D
Kivaa meillä ainakin oli ja löydettiin mitä haluttiin. VANSit lapsille ja molemmille vielä mieleiset nauhatkin niihin :)Niin ja mulle VANS aurinkolasit. Ei todellakaan mitkään hintavat ja huippu merkit, mutta mulle hyvät :)

 
Perheemme teinejä varten otin parit kuvat liikkeestä, jotta voivat rauhassa kotona miettiä millaiset olisivat hyvät vaiko mitkään.

 
Olen kehittänyt itselleni (no joo, se on ollut aina!) suuren vastenmielisyyden Crocseja kohtaa ja myös Viking ja Kangaroos ja mitä niitä nyt onkaan. En tiedä miksi, mutta niin se vaan on ja en vaan suostu ostamaan sellaisia lapsilleni.
Älkää parjatko ainakaan kovin kovalla kädellä :) Varmasti edellä mainitut ovat hyviä ja laadukkaita, mutta eivät vaan miellytä silmääni ja ...äh, tässä kenkäasiassa olen pikkumainen, tarkka ja nipo! :D
 
Vaikka muuten en ole ollenkaan merkkitietoinen ja tarkka niin kenkien suhteen olen, ne vaan pitää olla Vansit, Converset, Osirikset, Etniesit, Lakait...valinnan varaa siis nirsollakin mammalla on :D
Mutta siis lapset käyttävät saman merkkisiä kenkiä kuin vanhempansakin. Talvikengät on sitten asia erikseen, ainakin vähän. Tunnustan, että Freijalla on jo toiset UGGit menossa. Mutta ne on käytettyinä ostettu :)
 
Mutta siis vinkkinä Hertsikan outlet :D
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Conssit ne olla pitää! :)
    Ja meillä on kans ollut parit UGG:t pojalla ja on ne hyvät. Poika itsekin tykkää kun ne sa itse helposti jalkaan ja on mukavat ja lämpöiset. Ja söpöt. Jajaja.. ;)

    VastaaPoista