perjantai 7. kesäkuuta 2013

Minä ja tatuoinnit

Eräässä lehdessä oli juttua musta ja yhdestä toisestakin Naisen Iholla-32 tarinaa tatuoinneista kirjassa esiintyvästä naisesta. Otsikko oli hyvin provosoiva...Tatuoitu äiti raivostuttaa. En nyt allekirjoita tuota vaikka uskonkin siihen, että äitinä nainen saa enemmän osakseen kummastusta tatuointien saralla kuin lapseton nainen.
Äiti myytti on niin vahva ja joillekin se on myös hyvin kiiltokuvamainen ja järkkymätön, jopa madonnamainen ja siihenhän eivät tatuoinnit sovi.

Maria, kertoi haastattelussa, ettei ole saanut osakseen negatiivisia kommentteja ja epäili syyksi ettei kukaan uskalla, koska hänen ulkonäkönsä kielii."älä prkl tule mulle aukomaan" :D :D
No, mä taidan olla sieltä toisesta päästä, koska mä olen niin kiltin näköinen tatuointeinenikin, että mulle kyllä uskalletaan aukoa sitten Mariankin edestä! 
Käsittämätöntä on miten tuntemattomat puuttuvat toisen ulkonäköön. Enhän minäkään huomauta tuntemattomalle, että hyi kun sulla on sitten kamalan rumat kengät ja toi hiusväri ei kyllä tosiaan sovi sulle!
Kasvamista vaatii se, ettei ota kommentteja niin vakavasti. En osaa...vielä. Vaan pahoitan mieleni ja mietin miksi, miksi juuri mulle.
 
No, kyllä hyvääkin kuulee. Vähän aika sitten papa kokeessa ollessani alkoi hoitsu höpöttelemään tatuoinneista niitä näitä ja sanoi yks kaks näyettä ottaessa: "kyllä sulla sitten on niin kauniit nää!".
Mietin hetken, että ai mitä, kunnes tajusin hänen tosiaan edelleen tatuoinneista puhuvan,  tilanne vaan oli vähän hassu :D
 
Kesän helteiden saapuessa oli vaikeaa vähentää vaatteita. Oli vaikeaa lähteä kauppaan toppi päällä. Ihmiset katsovat, se on totta, ei vaan oman pääni tuotoksia vaan ihmiset oikeasti katsovat.
Facebookissa kerroin "ahdistuksestani" mennä ulos hihattomassa ja ystäväni kommentoi osuvasti minun potevan alkukesän tatuointikriisiä.
Nyt se kriisi on ohi ja hipsi toppi päällä pitkin maita ja mantuja :)
 
Tykätään tai ei, aion silti ottaa lisää ja paljon. Nyt helmojen lyhentyessä huomaan jalkojen olevan tosi alastomat, jaloissa on vain kolme tatuointia eli lisää ja paljon!
 
The only difference between tattooed people and non tattooed people is...tattooed people don`t care if you´re not tattooed.
Kärjistettyä kyllä hieman, mutta vain hieman.
 

 
Tavoitetta kerrakseen :)
 

8 kommenttia:

 1. Todella kauniita kuvia sulla, me like!! :)

  VastaaPoista
 2. Mulla ei vielä näkyviä tatuointeja mutta kohta on 😉 Todella hämmästyttääkummastuttaa nuo sun kokemukset siitä ,että tuntemattomat oikeasti tuntevat oikeudekseen ääneen arvostella tatuointejasi !! En ymmärrä 😞 Tsemppiä ja kyllä uskon että kaltaistesi rohkeiden, upeitten naisten esimerkki vaikuttaa hitaasti juu mutta varmasti siihen että suvaitsemme paremmin myös tatuoituja naisia 😊 Ja minustakin tatuointisi ovat todella kauniita !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   En ymmärrä minäkään, koska itse en menisi koskaan arvostelemaan toisen ulkonäköa.

   Poista
 3. Tsemppiä! Olen arvoiltani monen makuun hyvinkin konservatiivinen mies. Silti fanitan raskaasti tatuoituja naisia. Toivoisin että minun vanhanaikaisia arvojani suvaittaisiin ja haluan että ketään ei arvostella niin naurettavilla perusteilla ku sinä saat osaksesi. Toisaalta kaltaisesi ihmiset tasoittaa muille tietä rohkaistua samaan. Ota vaan lisää tatskoja ja paljon jos siltä tuntuu. Minusta niitä ei juuri voi liikaa olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Hassua, itsekin olen aikamoisen konservatiivinen vaikka tatuointeja onkin.
   Ja olen samaa mieltä, niitä ei oikein voi olla liikaa :D Kasvoihin en tosin itse ottaisi.

   Poista
 4. Kasvot on munki mielestä raja. Mulla ei oo yhtään tatuointia mutta oon ihan satapros.fani. Kaula, kämmenselät, rintalasta ja "hihat" on mun mieltä eniten innostavia paikkoja. T.konservatiivimies;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa ei pahemmin ole näkynytkään kasvoissa tatuointeja.
   Kaulaankaan en ottaisi koko kaulaan.
   Liikaa on vielä tyhjää tilaa ja kun niitä kohtia katsoo niin tuntee olonsa alastomaks :D

   Poista