tiistai 18. kesäkuuta 2013

"Jos metsään haluat mennä nyt..."

Vaikka olen ollut äiti koko aikuisikäni en kuitenkaan ole koskaan ollut äiti, joka viihtyy hiekkalaatikolla tai puistossa. Olen aina mielummin pakannut eväät reppuun ja lähtenyt metsään tai Seurasaareen. Niin silloin  ja niin myös nyt.
Käymmehän me puistoissa ja nyt kun on ilmaiset ruuat Helsingin leikkipuistoissa niin ilolla hyödynnämme tätä ja lapset syövät mielellään puistossa.
Mutta mielummin tämä äiti tekee muuta kuin tylsistyy leikkipuistossa, koska niissä nyt vaan on mielestäni aika tylsää :D

Metsässä löytää aina jotain kiinnostavaa, jotain mitä tutkia ja ihmetellä. Ja olen muutenkin sitä mieltä, että lapset nykyään ovat liian vähän metsässä.

 
Aivan huikaisevan hienoon kallionkoloon rakennettiin kepeistä ja kivistä joita löydettiin Mattiksenlinna ,jonne ei kurjat Borkanryövärit päässeet.
Mattiksenlinnaa suojeltiin miekoilla (jotka olivat luonnollisesti puukepit ja ihan miekan näköiset) ja tunkeilijat karkoitettiin.
 
Joo...meillä on luettu Ronja Ryövärintytärtä nyt iltasaduksi ja leikit ovat yleensä sen mukaiset :)
En voi kuin ihailla lasten mielikuvitusta ja heittäytymistä!
Omasta lapsuudesta muistan miten ihan oikeasti näin keijuja ja menninkäisiä ja ne olivat ihan todellisia, yhtä todellisia kuin isä ja äiti. Ja musta kasvoi siis ihan normaali :D :D
 
Uudet lukijat tervetuloa!! <3
 
 

2 kommenttia:

  1. Meidän Brakulla ei kyllä tylsää Ole, kivaa äiti seuraa aina ja tykkään niin kovasti;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä mun pitää poiketa joku pv sinne moikkaamaan :)

      Poista