perjantai 3. helmikuuta 2017

Kotoilua ja flunssaa


Tällä viikolla meillä on sairastettu, Freija oli pienessä  flunssassa, jonka kuume vei nopeasti pois.
En usko kuumetta alentaviin lääkkeisiin vaan siihen, että kuume on hyvästä ja se on kehomme oma keino viedä pöpöt pois. Jos kuumetta olisi ollut paljon olisin laittanut Freijalle sitruunakääreen, mutta nyt sitä ei tarvittu.
Vietettiin kolme kotipäivää Peppiä katsellen ja leikkien, juotiin teetä ja tämä tee on meidän molempien uusi suosikki.
Päivät kuluivat hitaasti mutta leppoisasti. Eemelin tulo koulusta sai ihan eri tavalla virtaa Freijaan, kuin vaan äidin kanssa oleilu ja pian molemmat jo hyppivät sohvalla ja pöydällä ja tyynyillä leikkien lattiaan ei saa koskea-leikkiä :D

Eilen oli parempi olo ja kouluun oli kiva mennä ja läksyjä oli mieluisaa tehdä. No joo, aina tuo tyttönen ne läksyt mielellään tekee.

Tänään aamulla vessassa istuessani (joo kännykkä mukana), vessan ikkuna aukinaisena kuuntelin miten linnut lauloivat, vessan verho lepatti vienosti tuulessa, ajattelin että ihan kuin kevät! Jos ei olisi tiennyt, ei olisi millään voinut uskoa, että ulkona on lunta ja talvi. Valo tulvi ikkunasta sisään ja sai olon reippaammaksi. Lupaus keväästä on annettu!

3 kommenttia:

  1. Onneksi Freija voi jo paremmin♥ Kyllä kevättä on jo ilmassa....ihana juttu.

    Pitää tähän veilä kommentoida, tuohon edelliseen postaukseen, että menin sitten apteekkin ja kysyin, että onko heillä risiiniöljyä. Myyjä sanoi, että ei taida olla, mutta katson koneelta. Sitten hän kysyi, että mihin tarkoitukseen ostaisin sitä ja ennen, kuin ehdin mitään sanoa, hän hihkasi, että ripsiin tietysti..:D Eli konsti on tunnettu ja sain lopulta öljyä ja nyt sitten joka aamu katson peilistä, että jokos on ripset kasvaneet..:)

    VastaaPoista
  2. Hienoa! Onko ne kasvaneet? :)Mulla on kasvanut nyt niin, että en taida käyttää enää :D

    VastaaPoista