tiistai 21. maaliskuuta 2017

Valoa ja DIY tatuointeja

Eilen ihana valo herätti koko perheen jo ennen kellon soimista, heräsimme reippaina, istuimme ikkunalla, aamuista valoisuutta ihastellen kello 6.30. Sängyn pedattuani oli pakko räpsäistä kuva makkarista, joka kylpi tuossa piristävässä valossa.
Tällä lisääntyvällä valolla on kyllä selkeä vaikutus ihmisiin, kaikki tuntuvat iloisemmilta ja hymyilevät enemmän.

Alan ymmärtää valon vaikutuksen ihmisiin. Synkkä sää saa aikaan synkän mielen ja päinvastoin. Vaikka tietenkään sen ei pitäisi antaa vaikuttaa, vaan sen sisäisen valon tulisi loistaa sisältä niin voimakkaana, ettei ulkona vihmoma räntä sitä häiritse. Vielä en ole niin pitkällä itseni kanssa, etteikö se toisinaan hieman ärsyttäisi.

Ihmisissä on myös selkeä ero kesällä/keväällä ja talvella/syksyllä. Ihan omia lapsiakin seuraamalla eron huomaa, lapset ovat villimpiä näin kevään korvilla ja kesällä. Kuten he itse totesivat: "Kesällä kaikki tuntuu vapaammalta, tuntuu, et eläis enemmän", niinpä! Taas kerran komppaan lasteni viisauksia elämästä <3

Sitten osioon, jolloin sanon: MAMMA, älä lue enempää! Et tule pitämään tästä :D
Eli kun kahelit saavat tatuointikoneen käyttöönsä voi tulos olla ihan mitä tahansa ja tässä se tulos nyt on.
Pidin ensimmäistä kertaa tatuointikonetta kädessä ja minut yllätti se miten vaikeaa suoran viivan saaminen on! Täysi kunnioitus siis tatuointitaiteilijoille!
Yllätys oli myös se miten kivaa sillä koneella suhertaminen on! Lapset menivät nukkumaan ja me miehen kanssa vuorasimme keittiön pöydän kelmulla ja otimme koneen ja musteen esille. Emme oikeasti paljoa miettineet, kuten kuvasta näkee. Käytin konetta kuin kynää tuhertaen jalkaani sitä sun tätä.
Varmasti tästä nyt todella näkee sen, ettei tatuoinnit ole mulle vakava asia ja sillä voi hullutella. Vaikka se jälki onkin sitten pysyvää. Varmasti monen mielestä jalkani on nyt ruma, mutta omasta mielestäni ei :D Se tuo mieleeni sen hetkiset mielentilat. Vanhana punkkarina oli tottakai tatuoitava anarkiamerkki, sen verran se asenne mussa edelleen asuu.

Mies teki itselleen laatikkopyörän reiteen ja rullalaudan toiseen (vessassa myöhään illalla etteivät lapset heräisi tatuointikoneen surinaan) ja tyytyi niihin, toistaiseksi. Pääkallosta tuo välillä höpisee.

Seuraavana päivänä olikin mukava hoivailla tuoreita tatuointejaan ja syödä tuoretta pullaa :)
5 kommenttia:

 1. Jos todellakin ekan kerran tatuoit niin nuohan ovat hienoja! Ihan oikeesti tykkään!

  VastaaPoista
 2. No noita mustia "söherryksiä" juuri katsoinkin..:)

  VastaaPoista
 3. Hauskoja! Tekemisen ilohan se pääasia on ja fiilarit!

  VastaaPoista
 4. Löysin blogisi favebookista värikäs koti ryhmästä.
  Sinulla on hieno blogi.
  Kevät on ihanaa aikaa kun päivät pitenevät ja valo lisääntyy.
  Minulla on myös blogi: pirrenblogi.blogspot.fi
  Käy katsomassa jos kiinnostaa.

  VastaaPoista