keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Kohta on joulu!

Ihanaa joulukuuta on takana jo monta päivää ja liian nopeasti tuntuu joulu tulevan taaskin. Liian nopeasti siksi, että tätä ihanaa hyggemäistä satuilua kestää ihan liian vähän aikaa. Mieluusti käpertyisin tähän tunnelmaan vielä paljon pidempään. 
Joulukuusi valoineen ja koristeineen,aamulla herätessä riisipuurolle on yksi siisteimmistä asioista mitä on! 

Koko jouluinen rauhallinen tunnelma, hämyisyys on vaan niin rauhoittavaa. Ja jos jpulufiilis on vielä kadoksissa niin suosittelen lämpimästi pistäytymään Tuomaan markkinoille. Siellä kun ihan rauhassa kävelee ja katselee, eikä oikeastaan osta juurikaan mitään, nauttii vaan tunnelmasta, tuoksuista ja kauniista Suurkirkostamme jylhänä markkinoiden yllä on joulufiilis taattu!
  
Lapset avaavat aamuisin innolla joulukalentereitaan ja laskevat päiviä jouluun hihkuen innosta ja odotuksesta. 

Ihmiset ovat iloisia, tuntemattomat juttelevat, toivotellaan joulua puolin ja toisin. Ja edelleen uskon oikeasti tonttuihin, niitä on todistetusti olemassa, jos vain vähän viitsii katsella ja kuulostella. Meillä aikuisilla usein on liian häslinki päällä ja emme keskity kunnolla ja siksi moni jännä asia jää  huomaamatta. Mutta jos nyt nämä viimeiset päivät ennen aattoa me kaikki terästäisimme aistejamme ja virittäytyisimme jouluun niin ehkäpä näkisimme ja kokisimme enemmän :) Ja ainakin voimme toivotella hyvää joulua vaikka ihan tuntemattomalle ja olla itsekin hieman tonttuja <3


 










1 kommentti:

  1. Tätä joulunalusaikaa rakastan minäkin...vaikka ulkona ei niin jouluiselta näytäkkään, mutta nämä hämyiset aamut ja illat...kynttilän valo ja tämä rauha.
    Oikein ihanaa joulunaikaa sinulle♥
    Teillä on kaunis kuusi!

    VastaaPoista