tiistai 17. huhtikuuta 2012

Hyvän mielen haaste

kartanonrouvalta sain Hyvän mielen haasteen, kiitos :)
Haasteessa kuuluu kertoa 10 asiaa, jotka tuovat itselle hyvää mieltä, järjestyksellä ei ole väliä. Haasteen saa antaa viidelle blogille.

Nyt kun oikein mietin onkin yllättävän vaikeaa rajata VAIN kymmenen hyvää mieltä tuottavaa asiaa. Hyviä asioita on niin paljon, kuitenkin niin paljon enemmän kuin ikäviä.Ensimmäisenä tulee mieleen omat lapseni. Kaikki viisi tuovat minulle niin valtavan paljon hyvää mieltä päivittäin. En voisi kuvitella itselleni sopivampia ja ihastuttavampia lapsia, kaikki niin erilaisia, viisi loistavaa persoonaa ja on kunnia saada olla heidän äitinsä.

Luonto tuo myös hyvää mieltä, kaikki luonnossa tapahtuvat muutokset, eteenkin kesäiset sellaiset. Kesäsade, nurmikon tuoksu, kesätuuli, lintujen laulu...

Perhe yleensä, yhteiset mukavat hetket, kävelyretket, yhdessä syömiset.

Kynttilät, kyntilänvalo lepattamassa, hyvä kirja ja kaffe/teekupponen siinä samalla.

Rauhallinen hetki sängyn päällä loikoillen jotain ihanaa sisustuslehteä lukien.

Kasvimaa, siellä tonkiminen ja uuden kasvun näkeminen. Itse oman ruuan kasvattaminen on ihan loistoa!

Öinen tähtitaivas, sen ihmettelemiseen ei kyllästy koskaan. Mieheni ja lapseni jakavat täysin tämän kanssani. Katseltavaa löytyy aina. On mieletöntä miettiä yhdessä onkohan jossain muuallakin vastaavaa tai edes jonkinlaista elämää.

Oma hyvä, tasapainoinen olo tuo myös hyvää mieltä.

Pitkästä aikaa ystävän tapaaminen. Vaikka ei olisikaan nähty pitkään aikaan, tuntuu silti kuin tapaamisesta olisi vain hetki. Se, että on olemassa sielunsisko.

Elämä yleensä, tavallinen arki tuo älyttömän paljon hyvää mieltä. Kun on ollut kommelluksia (neidin elämän alkutaipaleella) niin tavallinen arki ja elämä yleensä on ihan huippua ja useimmiten en muuta kaipaakaan, kuin juuri sitä tavallista "tylsääkin" arkea. Se on arvokasta.

Mutta tosiaan hyvää mieltä tuottavia asioita on niin valtavan paljon, pieniäkin asioita joita ei aina huomaa, jos ei hetkeksi pysähdy :)
Mitkä asiat tuovat teille hyvää mieltä?

ilonvuosi
perhonenkorvanlehdella
onnellinenkoti
mietteitameilta
elamankulku

7 kommenttia:

 1. Kiitos, tämän viestin otan mieluusti vastaan;)

  VastaaPoista
 2. Ihan parhaita hyvän mielen aiheita :) Varsinkin se joskus tylsältä tuntuva arki... Siitä oppii nauttimaan, kun tietää, millaista elämä myös voi olla.

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta, otan mielelläni vastaan! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos haasteesta, otan vastaan!

  VastaaPoista