lauantai 14. huhtikuuta 2012

Keltaiset tennarit ja vaaleanpunaisesta väristä

Ostin eilen Mic Macista ihanat keltaiset tennarit. Ne ovat niin hyvät jalassa, ihan kuin aamutossut, jotenkin ilmeisesti pehmustetut, aivan ihanat kävellä pitkiäkin matkoja ja miten edulliset! 16.90, ei hinta eikä mikään kengistä!
Viime keväänä omistin lilat sellaiset ja sitä edellisenä pinkit, nyt sitten keltaiset :) Ihan loistavat Conversejen ohella!
Tulipa huono kuva!
Meillä on tänään lastenvaate kirppis tuossa lähellä. Ensin olin menossa sinne myymään, mutta en taida kuitenkaan. Viime kerralla kun kävi niin, että mun pöytäni ohitettiin reippaasti, jokunen pysähtyi kysymän, että eikö ole retroa, unisexiä...ööö, ei ole. Eli kun meillä on enimmäkseen suht vaaleanpunaista niin se vaan ei tunnu ihmisille uppoavan. Tuntui, että olen ainoa äiti, jonka tyttärellä on pääosin vaaleanpunaista. En siis turhaan mene toiste. Ongelmana vaan on pieneksi jäänyt vaatevuori joka kasvaa ja kasvaa sitä mukaa kuin Freijakin kasvaa, eli huristen :D

Vaaleanpunainen on muutenkin väri, joka saa eniten mielipiteitä, jakaa eniten mielipiteitä ja ihme kyllä enimmäkseen negatiivisia.
Olen usein saanut kuulla, ratikassa ollessamme miten neiti onkin niin vaaleanpunaisiin puettu ja on se kyllä kumma ja miksikäs niin pitää ja blaa blaa. Ei mulla olisi pokkaa alkaa kommentoimaan toisten lasten vaatteiden värejä!

No, asiasta toiseen...saan huomenna uuden tatuoinnin. Prinsessan linnan, vaaleanpunaisen tietenkin :)

Leppoisaa lauantaita teille :)


4 kommenttia:

 1. Minusta on pienen tytön äitinä kamalaa, etteivät tytöt enää saa olla pieniä prinsessoja. Jokaisella ajalla on omat hömpötyksensä, ja tämän ajan juttu on se, että kukaan ei saa olla liian tyttömäinen/naisellinen. Ihan kuin tyttönä olemisesta olisi tullut väärää.

  Oman tyttöni puen siten kuten tyttö tuntuu itse tykkäävän (räiskyvän kirkkaita värejä, joka sekin herättää välillä neutraalin harmaassa massassa huomiota), mutta jos tyttö tykkäisi/tykkää vielä joskus, niin taatusti puen hänet vaikka päästä varpaisiin pelkkään pinkkiin :) Prinsessaikä on kuitenkin vasta edessäpäin.

  Kartanonrouva käskee kaikkia tyttöjä olemaan ylpeitä omasta tyttöydestään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, saa ja pitää olla ylpeä omasta tyttöydestään ja sitä saa olla prinsessa jos haluaa :)

   Poista
 2. P.S. Käythän hakemassa minulta haasteen :)

  VastaaPoista