torstai 5. huhtikuuta 2012

Iloista pääsiäistä!

Menetin hermoni  yksi päivä eteisessä lojuviin kenkiin ja rullalautoihin. Mietin pitkään mitä niille tekee. Kunnes keksittiin miehen kanssa, että laitetaan seinälle! Niin meillä on nyt osa laudoista ja osa kengistä seinällä ja osa kaapissa...ei ehkä niin nättiä, mutta ah miten käytännöllistä :)

Maalasin myös ulko-oveen liitutaulun. Meillä on liitutaulua vähän joka paikassa :D

Oikein rentouttavaa pääsiäistä kaikille :)

11 kommenttia:

 1. Näyttää iloiselta :) Meidän eteinen on kamalassa kunnossa... Onkohan siellä enää lattiaa kaikkien niiden kuravaatteiden, tumppujen, kenkien yms. alla :D

  VastaaPoista
 2. ihanan siistiä ja munkin täytyy siivota ja järjestää..iski ihan himo..

  Ja mukavaa pääsiäistä..

  VastaaPoista
 3. Eteiset tosiaan on hankalia! Meillä ei pysy yhtään ollenkaan järjestyksessä. Eikä kamat mahdu kaappeihin ei naulakoihin ei hyllyihin ei... Ei vaatteet eikä ne laudat, kypärät, potkikset, mailat. UH!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on onneksi toisella seinustalla pitkä kaappirivistö johon mahtuu kaikki takit, hatut yms. ja paljon kenkiä ja kaapin päällekin mahtuu kypärät sun muut.

   Eteiset tuntuvat olevan aina pieni ongelma! :D

   Poista
 4. Hyväää Pääsiäistä!
  Hei kivalta näyttää, voisko skeitit laittaa joidenkin pitkien rimojen päälle, jolloin ne vois toimittaa myös hyllyn virkaa. Tietty jos vielä ois pinkit pyörät skeiteissä, niin ois hyvä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi skatejen koukut on tosi hyviä, pysyvät seinällä hyvin ja on helppo ottaa sieltä :) Ei taita pinkit renkaat kelvata meidän miehille :D

   Poista
 5. Ihanan näköistä! Oikein Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 6. Erinomainen keksintö! Näyttää tosi siistiltä ja hyvältä.
  Muakin ahdistaa eteinen ja se kenkämeri, aargh, ei ne mahdu minnekään :)

  VastaaPoista